Ensam..


Det är så tråkigt utan Dennis, han jobbar å jobbar. Det är ju bra iof, vi måste ju ha pengar till våran resa i september. Nästa vecka kommer bli ännu tråkigare, för då kommer han jobba hela veckan alla dagar utom söndag plus att det är 13 timmars dagar. Denna vecka går ju bra då jobbar han bara 8 timmar. Jaja, det kommer ju nånting bra av det hela. Känner mig lat som inte kan dra mitt strå till stacken å tjäna pengar. Längtar tills den dagen jag kan börja jobba igen.
På lördag ska vi på bröllop, ska bli skoj, vet dock inte vad jag ska ha på mig än, provat en massa kläder idag men jag är så himla tveksam. Tänk om man kunde gå ner några kilon så man fick på sig sina kläder som ligger å dammar i garderoben. Vill inte göra mig av med dom heller för jag har ju en liten förhoppning om att man ska gå ner i vikt nån dag. Men tror det ända som hjälper för mig är att skaffa mig ett jobb där man får röra sig så mycke man kan men jag kommer ALDRIG att sätta min fot innan för städbranchen igen, det kan jag säga! Det är ett så j*vla sugit jobb så det finns ju inte.
Man ska väl ta å skola om sig å bli nå helt annat, hoppas bara man orkar genom föra det hela med två barn och en arbetsnarkoman till gubbe.

Längtar så himla mycket efter hus jag är så less på att bo i lägenhet, grejjer överallt å nästan ingen plats att röra sig på varken för oss eller barnen. Neo börjar bli en stor kille nu men det dröjer nog en stund till innan han vil utforska världen, just nu skriker han bara när han ligger på mage, han vill verkligen inte de. Det är lite synd, Liam var ju rätt så snabb å börja dra sig framåt, han va ju bara 5 månader, å han älskade att ligga på mage. Vilken skillnad det kan va.
Nä ska ta å laga nån mat åt mitt hungriga barn som bara tjatar på mig


Mamma...


Hon e snäll hon! I lördags var vi helt barnlediga hela dan, det var otroligt skönt. Först åkte vi till färviken å myste på, träffade lite kända människor, käkade mat med Thotte och Ola. Trevligt värre! Sen åkte vi vidare hem över, egentligen skulle vi ha gått på bio men vi åkte hem till Thotte och umgicks med Thotte och Ola, hela kvällen, runt tio åkte vi hem. Då hade mamma städat hela lägenheten, badat och lagt barnen. Man kanske skulle ha haft sig en nanny. Man blir såå bortskämd, men det var skönt att få komma hem till ett städat hem och sovande barn.

I onsdags hade vi möhippa för Lena, jga och Malin åkte in till Lit på morgonen och kidnappade Lena. Packade en väska och lurade i  henne en massa saker som hon skulle få göra. Men i själva verket var det inte så farligt som hon trodde. Vi åkte till Boda borg och rumlade runt där en stund bland alla banor. Efter det åkte vi hem till Malin och duschade och fixade oss. Lena blev lite små sur när hon inte fick sminka sig. Men det hela slutade med att hon vart hel nöjd eftersom vi hade bokat tid åt henne på Make up store, för att få sminka sig och få grejjer för 500 kr. Sen blev det stråket, käkade mat i Arctura, för dom flesta blev det oxfilé toast m. bea och klyftpotatis. Det var smarrigt! Å sen en massa öl på de! Mumma...Gick vidare till o´learys tältet och kikade på marmelad orkestern. Dom va ju ungefär hur bra som helst dom. Blev kvar där, tills jag tappade bort alla. Så då åkte jag hem. Men vi hade ju skoj iaf!


RSS 2.0