Jävla lussekatter!

Nog inte meningen att jag ska baka lussekatter i år, fasiken vad misslyckat det blev!!! Var sten säker på att jag hade köpt mjöl, men hade bara fem dl så jag tg lite rågsikt, det hade säkert blivit bra om det inte va för att jag använt en gammal jäst! Mjölet är slut, bakplåtspapper och saffran + att jag inte har nån bil så jag kan åka å köpa nya grejjer!
Så när degen hade jäst å allt och jag skulle baka ut det hela, hällde ut den på diskbänken, det var som en jävla smet bara, försökte he på mera mjöl men fan det blev bara värre! Så jag slängde skiten och får nog försöka baka i kväll igen när Dennis kommit hem från jobbet!


image47
Nån som vill ha saffransbröd???

<3 Min Neo <3

Han sover borta i natt, hos grannen, tror dom gillar Neo lite! <3
I morgon blir det lussebak och kanske lite städning om jag orkar, Dennis ska jobba på lundstams i morgon men inte lång dag. På lördag blir det thorleifs för hela slanten, har inte frågat om lov än av regeringen  men tippar på att det ska gå bra! Ska fan ta med mig kameran å knäppa lite bilder på annat än här hemma på mamma å Anki när dom är fulla!! Haha! å kanske mig själv! Tatueringen börja läka men inte så fint som jag hade hoppats på åsså jag som inte kan låta bli att pilla, ja hoppas den blir fin iaf när den läkt annars ska han få höra Daffy!!
Ja just de! I tisdags tog det fyr på Dennis släpvagn, rätt läskigt! Jag är glad att Dennis klarade sig undan med en minimal brännblåsa på handen, det kunde ha varit mycket värre! Kanske en älskad mamma som vakar över han! Vem vet! Snart har det gått två år! Känns hemskt att tiden går så fort! Man hinner inte med!
Läggdax för gamlingarna nu! Lägger in en bild på Dennis släp i lågor!
image46

Wiiiiiii..

image45
Införskaffat mig Nintendo Wii, hur jäkla skoj som helst! Har spelat mest hela dan, mina barn är lagom lei på mig! Köpte de egentligen som en julklapp till Dennis men jag visste ju hur skoj det var efter jag provat det hos Helena och Rikard så jag öppnade det å installerade å sen ringde jag Dennis å sa de! Haha, gissa om han vart brydd att jag köpt ett tv spel!! Inte så vanligt att jag införskaffar elektronik prylar! Sandra och Anki har varit här å prov spelat, tror de tyckte det var skoj iaf, Dennis har inte provat det än, han är hemma men håller på att bogsera bort L200 på verkstan så han lär väl prova när han kommer hem. Och han lär fastna som jag gjorde!  Gah! Tur att man får spela i fred på veckorna, haha! I morgon ska Liam på dagis, sen vid ett kommer Carita å hälsar på, hoppas hon stannar en stund, det är ju så jäkla tråkigt att va ensam på kvällarna.
Torsdag ska jag till Hammerdal, ska skjutsa Siri till Sonja. Sen började det närma sig helg igen!
Ska spela mera nu!!!
Puss å kram

Helgen över igen...

Ja då var det söndag igen, varför måste helgerna va så kort?!! En extra dag hade inte gjort något! Dennis lär väl åka i väg i morgon bitti igen. I går var vi till Dennis pappa, det var trevligt, fick supergo mat och massor med fika! Man behöver aldrig åka hem hungrig när man hälsar på Sören och Ewa! =D
Tror min tato håller på att bli infekterad, jag är super svullen fortfarande, har provat med en annan salva än helosan hoppas det blir bättre, vad gör man annars? Amputera armen? Jaja, blir säkert bra till slut! HAr inte hittat Liams julklappskalender än, vet inte var jag ska leta längre! Har gjort i ordninga alla 24 paket. Neos paketkalender har mamma hos sig, med färdiga paket å allt! Nästa år blir det48 paket man måste slå in, glad att man inte har fler än två barn, Dennis  berättade för mig att Kicki en gång gjort fyra st sådana kalenderar när de fortfarande bodde hemma allihopa! Ojoj, det är många paket de, 96 småpaket! Men hon måste ha tyckt det var skoj att göra de!
 I veckan kommer det väl inte att hända nått som vanligt, Liam ska på dagis iaf, kanske man får mer gjort än vad jag fått denna vecka när han varit hemma hela veckan! Dennis och Liam är å spelar innebandy, hoppas de kommer hem snart så man får va med Dennis innan han ska åka! Vi kanske ska ta en tur till barnens hus, måste hitta nån julklapp till Neo. Har hittat till Liam men Neo är svårare, han roar sig med det mesta och det mesta har vi ju redan, känns så onödigt med mera leksaker, har ju tonvis med sånt här redan, kanske ska hitta nå kläder åt han, fast det har han ju en del av oxå redan.
Nä nu ska jag fortsätta vänta på Dennis och Liam å se om vi ska hitta på nått!
Ha en trevlig söndag!
image44
Dryga jag som vanligt!!!!

Gaddad igen!

Japp har gjort en yttligare tatuering! Fast inte så stor denna gång, mönster omkring mina barns namn! Gjorde sjukt ont när han gjorde runt Neos namn. Men vill man vara fin får man lida pin! Eller hur! Blev rätt nöjd iaf! Liam är frisk, lite snorig men han ska på dagis nästa vecka iaf! Liam har iaf fått dagis plats i Lit från den 8 januari och Neo på sin födelesdag! Sen ska jag sätta i gång att plugga för fullt, skulle gentligen ha varit ner på arbetsförmedlingen höra vad dom har att säga om mitt pluggande, Har äntligen listat ut vad jag vill bli men det förblir en hemlighet tills jag är inne på programmet! För annars blir det inget av om jag berättar för halva världen, det vet jag sen innan! Glömde hämta ut mitt paket som ligger i odensala å väntar på mig. mammas ampel och mina julgardiner. Usch varför köper jag så mycket julgardiner för! Vet inte hur jag ska göra när vi flyttar om jag ska pynta där eller inte, julen är ju nästan slut innan vi har fått komma in i lägenheten.
Just nu sitter jag bara å väntar på att min älskling ska komma hem nångång! Hoppas han hinner hem innan Liam lägger sig så han får träffa sin pappa! Usch det är otroligt jobbigt att vara själv jämt med barnen! Jag hoppas det löser sig med Dennis snart så vi får ett slut på detta.
Nu ska jag ta å städa Liams rum IGEN!!
Lägger in en bild på min nygaddade arm!
image43
Mina barn är stjärnor för mig!

Lajmen sjukis...

Min lilla bebis är så sjuk! Falsk krupp....bäbis! Har inte haft nån feber idag iaf, känns ju bra! I natt kom han in till mig vid fyra å hostade som en galning, fick i han en supp och nässpray, sen drack han tre stora glas med cola, mitt i natten, vilken mamma man är! Jaja, bättre han dricker cola än ingenting alls. Fick han i säng vid halv sju i morse, så jag var lagom trött när mamma kom vid tio tiden. Hoppade in i duschen och hoppades på att bli piggare men ju senare det blev på dagen ju tröttare blev jag så när mamma åkt hem la jag mig på soffan för att vila lite, tvär slocknade i stället. Fatima hade varit förbi med bilbarnstolen när jag sov, jag märkte ingenting, helt borta!
Snart är det helg igen! Veckorna går allt för fort och jag får ingenting gjort som vanligt! I helgen ska vi dra ett rejs jag å Dennis å städa å SLÄNGA saker!!!!!!! Vill inte ha med mig en massa skräp till den nya lägenheten! Fast egentligen borde jag slänga saker när Dennis inte är hemma för han vill bara spara på en massa saker som kan vara bra att ha! Ojoj, vad min man samlar på skräp! Men kan inte låta bli att älska han för de!
i morgon blir det ett rejs ner på stan kanske man hittar nå hjulklappar, vet ej vad jag ska köpa till Dennis och min lillasyster! Men det är väl sånt som ordnar sig de. Har nån slags aning om vad jag ska inhandla till Dennis iaf! Men Rebecca har jag ingen aning om!
Jaja, bara barnen får hjulklappar så är  jag nöjd!
Julen kommer at firas med mamma, pappa,lillasyster, Dennis mina barn åsså jag förstås! I Lit hos mammsen då!
 Har redan julpyntat, mina grannar tycker säkert jag är crazy men det skiter jag i för jag ska flytta! Ja fast inte julpyntat så där som jag brukar göra utan har bara hängt upp gardiner å satt upp advents stakarna! Det får bli våran jul eftersom det blir flytt mitt i!
Nä nu ska jag se till så min yngsta son somnar så jag kan läsa lite innan jag somnar!
Jag älskar hela min familj!
Pussar och kramar till mina vänner!
Baj Baj!
image24

Stress stress...

Jag vet inte vart tiden flyger i väg, jag förstår inte hur vi ska hinna packa allt vi har på 7 helger! Jag orkar inte göra nått på veckorna för jag har fullt upp med mina små å Dennis är ju som sagt bara hemma på helgerna. 46 dagar kvar tills flytt, det ska bli himla skönt! Längtar tills allt detta är över. Varit hos Barbro idag, skönt att få komma dit, hon tyckte jag skulle planera mindre å och ta det lite som det kommer men jag vet inte om jag kan, jag är en planeringsmänniska, svårt att bryta ett mönster som man lärt sig. Jag hoppas vi får nått gjort denna helg iaf, ingen utgång blir det iaf, det har varit alldeles för mycket sånt på slutet. Nu ska det bara städa å packas de kommande helgerna! Längar tills jag får bo nära min älskade vän och min goa lilla mamma! Jag förväntar mig naturligtvis inte att jag ska må bättre av att flytta det är nog mer än så som ligger bakom min depression. Jag och Barbro har väl inte kommit fram till så mycket förutom att jag ska sluta stressa och ta dagen som den kommer. Och jag försöker så gott jag kan tro mig! Men varje dag är som ett litet pussel som man ska få ihop med barn, mat, kläder, städning och ärenden och nånstans mitt uppi det där ska man hinna med kärleken och nöje. Jag beundrar verkligen de ensamstående mammorna som klarar allt själv! Jag tror inte jag skulle stå ut en dag! Men det är väl som dom säger det som inte dödar det härdar! Å det ligger väl nån sanning i det!
Nu ska jag laga mat till mina små, skönt när Neo kan äta middag med oss! Idag blir det mackisar och köttbullar, man har bra fantasi va?!!!

Hej hopp gummisnopp!
image42
Min älskade Liam när han va bebis! Länge sen!!!!!

Uttråkad...

Usch, jag e så less, det händer ingenting. Till helgen ska jag va lugn och städad, då ska jag och Dennis packa och städa! Låter skoj va??!! Liam är inne i världens trots, kommer få fel på han innan detta är slut! Idag när vi skulle gå hem från dagis så vägrade han att gå så då fick han åka vagnen att tag, sen drog freddy i väg å han ramlade av, sen tvärvände han i humöret fick bokstvligen släpa hem han!!
Ja det är roligt med barn, Varje dag känns som en evighet. Dennis jobbar som vanligt! trött på detta nu! Hoppas han får till nått så han kan va hemma mera! tungt utan han!
I morgon ska jag på föräldrasamtal på Liams dagis. Ska bli spännande å höra vad de har att säga om Liam. Men han sköter sig säkert! De har säkert mer å säga om mig som sköter Liams dagis tider sisådär! Jaja, vi ska ju flytta snart så skit samma! Nu måste jag ta en skitblöja! trevligt värre! 
Hej hopp!
image41

Helgen som var...

Fredan bestod av ingenting, jag hade skallebank och Dennis tog itu med papper. Gick å la oss tidigt vilket var skönt för mitt stackars huvve. Lördagen träffade jag och min mamma, storasyster på stan, shoppade lite och fikade på te huset i vanlig ordning, Dennis hade tagit med sig Liam på Boda borg där de firade Håkan som fyllt 30. Sen hem och göra oss i ordning för kvällen. Ner på boda borg i gen där det bjöds på tacos med öl! =D
Satt med Veronica å hennes lillebror johan, vi ses ju inte allt för ofta jag å ville vonkan. Hade en trevlig kväll som slutade med att vi hamnade på Mark twain. Trevligt värre, träffade en massa roliga människor! Fick en usräkt av en person som jag inte förväntat mig, men det blev bra! Jag hoppas ni löser detta så vi kan vara vänner igen! Blev kanske en öl för mycket, och det fick man väl lida för dan efteråt då! Söndagen var vi bakis, tror jag fortfarande var full när vi klev upp vid 8 på morgonen. Mådde skit kasst hela dan, mest över att Dennis ska åka igen, men han beslutade igår kväll för att stanna hemma för att fixa papper så han lär väl åka i natt nån gång. Veckorna blir ju inte så långa när han inte åker på söndag kväll.
Vet inte vad man ska hitta på idag men sen är resten av veckan fullspeckad! Nånting varje dag.

Ja det var väl det jag hade å berätta!

Hej hopp!
image40
Johan, Veronica, Jag och Suzi! Ja Veronica vi blev kanske lite småfull! =D

Ledsen...

Jag är så beviken på dig PG! Jag kanske inte borde bry mig men jag kan inte låta bli, har inte våra år som bästa kompisar betytt nånting för dig??? Blev toklessen idag när jag fick veta att Ola är bjuden men inte JAG, som alltid funnits där för dig genom det mesta och du för mig! Allt roligt vi hittat på och alla hemligheter vi delat! Mår som en skit när du bara struntar i mig, jag vet att vi inte hörts av på ett bra tag men nånstans måste ju du oxå förstå att det inte är så roligt för mig att vara bara den som hör av sig! Eller hur?? Men det kanske e så att det inte är du som bestämmer vems som ska bjudas och inte, kanske man inte är fin nog för de! Jag hoppas du läser detta så du får veta hur besviken jag är!! Usch!!

Sanna vänner är svåra att finna!


Giftermål...

Ja i helgen gifter sig min "bästa kompis" som jag aldrig hör av nu för tiden! Jag är såå besviken att man bara blir bortglömd för att han skaffat sig sällskap. Ja men man får väl bara önska dom lycka till! Skickade ett meddelande till han å tackade för inbjudan till hans bröllop(ironi), Men har inte fått nått svar! Han tycker väl att jag inte är värd att bjuda eftersom vi inte bjöd han på vårat, men det är skillnad, vi gifte ju oss i hemlighet det gör ju inte han direkt. Jaja...bara så besviken! Livet går vidare med eller utan bröllop. En glad nyhet är iaf att min lillasyster kommer upp till jul! Ska fira julafton med oss alla! Pappa kommer oxå det är bra! Då kan han laga sin goda brunsås till skinkan!
Liam är hos grannen å hälsar på och Neo sover så det är lungt å skönt här! I morgon ska jag umgås med Kes nyktert för en gångs skull!
Snart kommer min Dennis hem oxå! Längtar som en tok efter han! Så jobbigt, helgerna är så korta när han väl är hemma! Jaja! Det får gå som det går!
Ja vad mer har jag att berätta?! inte alls mycket! Mest tjat om flytten hela tiden men det är mest för att jag längtar så mycket, jag hoppas vi kommer att trivas där! Blir ju lite större iaf!

Nä kanske man ska göra nån nytta här hemma, ser ut som en slagmark i köket, tog å bakade mitt i natten i går! Det blev äkta amerikanska brownies, goda men litte torra!
Hej hopp!

Dennis får sin
tatuering!

Tröttast...

Jäklarns vad jag sovit idag! Jag är helt slut! Vaknade i morse vid 8, skulle få iväg Liam till dagis men han tvärvägrade så då fick han va hemma för jag orkar inte tjafsa med han. Sen 8 har jag sovit av och till mina barn har varit snälla å låtit mig slumra till, just nu känner jag som om jag skulle kunna sova i tolv timmar till. Kan bero på att jag höjt min medecin till 40 mg, blir tok trött av den! Tur att man har snälla barn!!! Just nu är det Liams tur att sova, han sover dåligt om nätterna, han kommer in till mig på natten, men jag är så trött så jag orkar inte säga emot eller ens bära tillbaka han. Men de tär mysigt att han sover hos mig det är så tomt på annars när Dennis inte är hemma!
Neo går omkring i sin gåstol han diggar den! Han tar sig nånstans iaf, han vägrar lära sig att krypa framåt, han skuvar sig själv bara bakåt, vilket ser roligt ut men han blir bara irriterad!
Tre dagar kvar tills min Dennis kommer hem, längtar som en tok efter han, det är jobbigt när han är borta hela veckorna!! Annars är väl det mesta som det ska! Allmänt less, vill jobba! Har sökt dagis till mina barn i af i Lit, men hon sa att det var kö så man lär väl inte få nån självklar plats bara för att man redan har en. Det är ju lite tokigt för oss, men jag hoppas Liam kan gå kvar på dagis tills han får en plats där! Om det nu funkar så!
Nä kanske man ska göra nått annant än att sitta här kanske! Passa på medans Liam sover!
Ha det fint!
  
Niagara fallen, härligaste platsen på denna jord!!

Dagarna...

...går sakta!! Dennis åkte i dag, ännu en vecka tills vi ses! Ska försöka göra nått i veckan typ packa å städa alla utrymmen man annars inte städar! tog å rensade spisen i går både inuti, bakom och ovanpå, kände mig seriös men vände på mig och så kylskåpet å tappade lusten totalt så nu sitter jag här! Ja jag vet att jag är lat! Men det finns väl inge tråkigare än att städa å speciellt flytt städa! Blä! Borde anställa nån som kan komma å städa hos mig! Det ska jag göra när jag får ett jobb! en gång i veckan iaf! Vet inte vilken ende jag ska börja städa och packa i! Kanske man ska ta förrådet, där står ju bara grejjerna å dräller! Jag hoppas verkligen att förrådet därborta är lite större än de vi har nu, för Dennis har ju en förmåga att spara på allt som man inte alls har användning för!
Liam diskar åt mig nu, och jag ska väl börja med nån middag! Kanske packa ner glas som inte heller används!
Nä vad jag tjatar om att packa! Tyvärr har det inte hänt nått spännade sen igår när jag skrev blogg!
I morgon är det dagis för Liam då ska jag til förrådet å pyssla lite! Kanske sätta ut lite grejjer på blocket!
Ha det fint!!

//Sessan
 USA!! vill åka tillbaka!!!

Här får du ditt inlägg...

...Thorleif!!!!!! Ja det finns egentligen inte så mycket att berätta, veckorna flyter på Dennis och jag ses på helgerna! Jag hoppas det går vägen med allt som ska ske inom kort! Jag vill ha ett jobb! Skulle kunna jobba med vad som helst, ja förutom att städa då! Om fem månader är Neo 1 år å då är det väl dax att ge sig ut på arbetsmarknaden igen men hade hoppats på att jag skulle börja plugga lite men man vet ju inte vad man vill bli framtiden så det är svårt de! Jaja, får se vad som händer just nu ska jag bara njuta av bebis tiden, det lilla som är kvar av det!
Jag längtar bara tills vi får flytta å börja om på nått vis! Finns ju vissa i denna stad som inte kan sköta sig som kanske ska sopa rent framför sin egen dörr innan de klagar på andra!
Jag kanske är fet men jag är fan inte lat! Till skillnad från vissa andra som sjukskriver sig var och varannan dag!
Ja vad mer har jag att säga var på Lasse stefans med mamma och Anki i fredags, det var himla skoj att få svänga sina lurviga över dansgolvet!
Lördagen betsod av mysfika hemma med Dennis bror med flickvän och Lena, sen bar det va på krogen! Där träffade vi skumma människor och en del roliga personer! Men hade inte så skoj var mest trött å ville hem å sova! Men skjutsen kom inte förrän vid två så det var bara till å vänta!
Väl hemma berättade jag för Dennis vad som sagts på krogen av en viss person och mest troligen tror han att han ska komma undan med det han yttrade sig om! Jaja nog talat om det!
Nu ska jag ta å dunka huvvet i kudden!
Sov gott!
Älskar min familj!


Bild från krogen förra helgen!

RSS 2.0