Neo går...

...i sin gå stol, han gillar den, kom på att jag hade den i går kväll och plockade fram den, det blev en hitt! än så länge kan han inte ta sig framåt bara baklänges, men det kommer väl det oxå så småningom.

Lägger in lite bilder på min lillgubbe som går omkring här hemma baklänges!







Hej hopp!

Djur å kulgården...

Va dit en sväng idag! hmm...fick för mig att jag ska börja rida! Så jag bokade en tid på torsdag kl 15, då ska jag rida en häst som heter Docka, hoppas hon är snäll mot mig länge sen jag red nu. 12 år sen eller nått om inte mer!! Det ska säkert gå bra de! Fått mina shoes idag, de är sköna, blir bra till vintern dom! Åsså en höst jacka som jag desperat behövde, den va varm å skön å vindtät, det bästa av allt!

Liam har somnat på soffan, han är trött tror jag, han har varit på dagis längre idag å då blir han helt slut när han kommer där ifrån, ska börja laga middag snart, sen ska jag väcka lillgrabben å se om han vill ha nån mat!

Nä ska ta å laga nån middag innan jag hungrar i hjäl!

Ha en fortsatt bra dag!

Neos första tand!

Ja den kom i går! I överkäken. Ser att en andra tand är på väg brevid! Känns som det börjar hända nått! Han blir ju snart fem månader så annat vore ju konstigt! Andra halvåret kommer det hända grejer, ska bli så spännande! Liam pratar för fullt, lär sig nya ord varje dag! Hehe...Han är snabb å snappa upp ord som han egentligen inte får säga, men men... Neo har iaf börjat rulla runt på mage men tillbaka på rygg får han inte till men det kommer väl det med!

Idag e de bara 13 dagar kvar tills vi åker! Kommer naturligtvis att försöka uppdatera min blogg när jag är där borta! Så gott man hinner med! Vill hinna se så mycket som möjligt, har skrivit ner saker jag skulle vilja se å göra. Hittade ett ställe vi vill åka till mest för Liams skull. Jultomten har ett eget land uppöver ungefär 30 mil från våra vänner. Kanske tar oss en dags tripp dit! Har svårt att sova om nätterna, tänker på allt man ska packa å sånt som behövs på planet, det kommer stiga mig åt huvet å så kommer jag säkert glömma hälften om jag känner mig rätt, ska ordna barnvakt när vi ska packa så vi får packa i fred så vi får med oss allt! Söndag den 9 sep åker vi till Sthlm, ska sova på hotell där sen åker vi till arlanda, planet går 10:40. Känns så himla overkligt å åka till ett land man bara ser på tv. Det ska bli så otroligt häftigt!

Nä ska göra nån nytta idag när Liam är på dagis till två!

Hej hopp!

Storstädning!

Nu storstädas det för fullt! Ska va kliniskt rent när vi åker till USA! Har städat sovrummet idag och Liams rum, möblerat om lite. Har sagt upp kontoret så det mesta ska in i våran trånga lägenhet. Och jag vet inte hur det ska få plats med allt...Hoppades ju på att man skulle få det fär huset men det fick vi inte så vi får väl bara leta vidare, men vi får väl lägga ner mera tid på det när vi kommer hem, just är det bara USA resan som hägrar!

Tvättat kläder som en tok idag! Ska börja småpcka ner lite i veckan, man vet ju inte vad det är för väder där borta så det blir väl lite allt möjligt som åker ner i resväskan. Jag har gått å blive tokförkyld, haft feber idag, men har ändå städat som en tok. Hoppas man hinner bli frisk innan det är dax att åka.

I veckan börjar Liam på dagis som vanligt igen...Ska bli skönt att man hinner göra mera på dagarna när han är där. Ska fortsätta städa i morgon om jag inte är sämre i förkylningen då förstås. Har snytit mig så mycket idag så jag är alldeles sårig under näsan.

I kväll åkte Dennis till Norge, Han kommer hem på fredag, känns länge kvar dit men det kommer nog att gå fort ändå! Åsså har jag varit i Hammerdal å hälsat på Veronica å Hanna å Marie hann med oxå. Himla skoj å träffa The gang igen! Fick även träffa Hannas boyfriend Stephan. Hyvens kille det där!

Nä usch nu ska jag ta å sova bort min förkylning så man orkar städa klart i morgon!

God natt!


Tre veckor...

I dag är det tre veckor kvar tills vi åker! Det ska bli kul och spännande! Flygresan känns låång, kanske för att man har två barn men å andra sidan kanske det går fort eftersom man har barnen att pyssla med hela tiden. Hopas verkligen de har så man kan värma mjölken å Neo på planet. Annra blir det jobbigt med 8 timmar flyg resa å han inte får nån mat. Men det ska väl lösa sig på nått vänster hoppas jag!

New York by night

Tatueringen läker fint som den ska, hoppas den blir fin! Har ännu inte listat ut vart jag ska ha Neos namn. Men som sagt det blir ju inte aktuellt förrän vi kommer hem från USA. Det mesta är ordnat inför resan, lite småprylar som ska inhadlas innan. Lägger väl in en bunt med bilder på bilddagboken när jag kommer hem!

Hej hopp!


Tatuering...

Gjorde mig en tatuering i torsdags. Gjorde inte så ont som jag hade förväntat mig, det sved mest! Den blev iaf jätte fin och jag är nöjd! Hade armen bandagerat det första dygnet, sen tog jag av det på morgonen bara för att jag va så himla nyfiken på hur den såg ut, det var svullet som tusan men riktigt fin är den!


Armen i bandage.



Det färdiga reultatet!

När vi kommer hem blir det Neos namn på andra armen.

Vissa saker har hänt, tycker det är förjävligt hur man kan göra en sån grejj mot sin kompis. Har inget kvar att ge till nån av er.

//Sessan

Nårge!

Ja då va man i norge hos syster! Længtar redan efter min Dennis. Har knappt sett han på hela veckan.
Marika har varit hos mig hela veckan å hjælpt mig med barnen, det har ju varit skønt jue! Idag ær det eggsakt en månad till vi drar till staterna! Ska bli så himla skoj! Længtar som en tok!

Næ nu ska jag se om det blir nån mat hos syster, vi ska grilla!

Allt hænger på revisorn!! Bara det jag ville sæga!

Pussar å kramar!

Grattis!

Lena och Pär! Idag ska vi på bröllop, ska bli trevligt. Jag är tårt ansvarig så det ska hämtas fem bröllopstårtor på edenbos efter klockan ett och nån ställning. Hoppas den inte är så stor. Dennis har inte vaknat till liv än, han ligger på soffan och sover, kan förstå att han är trött eftersom han jobbat hela veckan. Jag är rätt sliten jag å men måste duscha, tror jag måste åka ner på stan oxå och införskaffa en kajalpenna. Min är trasig.
Neo sover fortfarande och Liam är pigg som bara den. Anki granne ska va barnvakt åt dom. Känns skönt å slippa ha med dom till kyrkan å allt sånt där, så mycke stök runt allt. Ska inte bli så sen iaf, hade tänkt säga runt två till Anki. Men kan ju bli tidigare, får se hur pigg man är.

Nä ska ta å göra mig i ordning nu!

Ha en trevlig dag! Det ska vi ha! :D

Mycket på gång...


Min hjärna svämmar över snart, har så mycket tänka på. Usch...Neo är på dåligt humör idag. Ska till tant barbro idag. Ska bli så skönt. Liam är busig som få. Längtar till helgen när Dennis är ledig så man får sig lite hjälp här hemma. Hoppas Dennis hinner hem i tid idag, vill åka å hjälpa Lena inför lördagen. Men Dennis lär väl komma hem sent som vanligt. så vi får väl se.

Husköp å semster är det som hägrar mest, sen är det massor med små grejjer runt omkring, ska bli skönt när allt är över så man slipper tänka så jäkla mycke.

Jajja, det är väl sånt som går till sig de!

RSS 2.0