Latsida...

Ja nu har jag legat på latsidan vad gäller bloggskrivandet, känner att det händer så lite i mitt liv så det finns inte alls mycket att berätta! Verkar iaf för tillfället att jag är arbetslös, ingen har sagt nått men jag antar det å där med har jag sökt mig en del nya jobb, ska på intervju på onsdag! Och hoppas på några flera sådanna!
Helgen som var har vi tillbringat i Lit/Östersund. Fredagen började inte bra! Dennis skulle ha med sig släpvagnen och den ville inte funka som den skulle så den höll han på med ett X antal timmar. Kl var halv tio när vi lämnade Os...Å kl blev närmare två innan vi kom fram i Östersund.
Det som stog på schemat var ett besök hos Dennis bror för å få se lilla Adam....Så himla fin! Sniffade å myste på ett bra tag, Dennis å tommy åkte i väg å fixade lite grejjer å vi stannade en stund till. Bolaget hann vi med, sen började hungern sätta in, jag, Becca å Neo åkte på MAX å käkade burgare, mumsigt värre! Dennis å Liam kom ner efter en stund men eftersom dom inte är snabbast på MAX å det var hur mycket som helst när Dennis å Liam kom så valde vi att åka på donken, Liam fick mat där å Jag, Dedde å Neo frog på Jula. Kul affär men efter en timme där inne blir det lååång tråkigt!
Hem till mamma å slappa lite, Pär kikade över så jag gick över till Lena å surrade skit en bra stund tills jag inte kunde hålla mig vaken längre å gick hem till mamms igen!

Lördags morgon gick vi över till Pär å Lena så barnen fick leka med Moa å Max en stund, det tyckte dom var skoj! Dennis tog med sig ungarna å åkte till Järpen runt tio tiden. Jag å Lillasyster tog bussen in till stan, där vi fyndade en massa bra saker!  Avslutningsvis hälsade vi på Tony i han nya lya inne i stan, super fin lägenhet! Tog bussen som gick tillbaka till Lit kl 16,30. Väl hemma var det bara å göra sig i ordning för utgång.
Runt 19 gick vi till Lena å fick skjuts av pär till Jessica som hade förfest, där lirade vi singstar! Jag är inte mycket för att sjunga innför andra men jäklarns vad kul det var! Jag tror jag sjöng mest av alla, runt tio tiden kom pär igen å gav oss skjuts in till stan. Plaza nästa himla skoj å en massa folk! Träffade en del jag kände å det är ju lika skoj varje gång. Tony kom ut en sväng så det blev att jag satt med han mest hela kvällen å surrade en massa skit.
Full som en kastrull, satte jag mig på fel buss...haha...men tur har man i bland att snälla Emil å Madsén råkade vara i stan så dom plockade upp mig på Sibylla i Brunflo, svängde in i torvalla å hämtade upp älskling som hade tillbringat sin kväll med sina bröder. Åkte hem och somnade tvärt!

Söndag, var nog världens längsta dag tror jag. Bakis å jävlig åkte vi till Järpen för att hämta upp ungarna som sovit över hos sin farfar. Dennis hade inte gjort klart allt på bilen så han gick ut i garaget å gjorde klart, hade sagt att vi skulle åka runt kl 18 på kvällen för att vara hemma i hyfad tid men kl blev nog halv 8 innan vi lämnade Järpen. Halv 12 klev vi innanför dörren här hemma, bära in ungar å packning å rätt i säng, Dennis skulle jobba idag så.

Nu har vi käkat middag å det var visst min tur å ta disken så det är väl bäst att jag gör det! Tror jag ska önska mig en STOOOR diskmaskin i julklapp! Rymms ju nästan ingenting i våran mini variant av diskmaskin!

Hoppas på ett heltids jobb så vi kan börja lägga undan till en USA resa!!! Vill åka!!!

Hej hopp så länge!!

Kollage!

Hittade en cool grej!








Åhh... detta jävla jobb!! Less jag blir!

Ingen ordning!! Jag ska söka mig nytt jobb rätt omgående!!! Så jävla trött på att det aldrig är nån som har koll, inte ens chefen har det! Hade skrivit upp mig på att jag skulle stå i disken i morgon! Nu ringer Peggy från receptionen å frågar om jag kan städa rum i stället! Vem ska stå i disken å diska efter 100 pers? Å vad less jag blir! Anne lise är sjukskriven så henne kan man ju inte heller ringa!
Dom planerar som nå jävla arslen alltså!! Måndag morgon blir det jobb hunting! Hörde rykten om att dom behöve vikarier på ett dagis inne på Röros så det ska jag söka mig! Man kanske ska flytta söderut, där finns det gott om jobb! Hittade ett fint jobb idag i Hamar! Nära till pappa är det oxå! Jaja, vi har börjat prata om en flytt hem det verkar så långt bort åsså gruvar jag mig frukansvärt att flytta igen! Känns bättre å bo kvar här å pendla till jobb. Flytta är nått jag har börjat hata efter att ha flyttat så många gånger som vi har gjort så känns det som en mardröm att göra det igen!
Speciellt nu när man har två barn, det var ju rätt enkelt att göra det när det bara var jag och Dennis. Nu är det så mycket andra saker man måste tänka på. Flyttar vi igen ska det vara en planerad flytt, vi ska slänga en massa saker som vi inte behöver eller använder! Sälja så mycket som möjligt!

Nä slut pladdrat om det! Nu ska jag glo på tv för nu är alla barn lagd!

Hej hopp!!

RSS 2.0