Mina älskade barn!

Ja fick korten från dagiset här i Norge, tio gånger bättre var dom än dom som vi tog på dagiset i sverige! Ska lägga in tre bilder men det fanns flera varienter av hur dom sitter å skrattar osv! Jag är super nöjd, hoppas bara Dennis är lika nöjd som jag!

Här kommer dom!

Tillsammans brorsorna!

Liam min lilla oskyldiga pojk! ; D



Neo säger tittut! Fin pojken min!


och ett kort på barnens dagiskompisar.

Hej hopp!

Saknad och för j*vligt mycket snö!

Ja jag är redan less på snö! och det nya året har inte ens börjat! Hmm...hur ska detta sluta! Jag längtar hem till Sverige eller ja Jämtland! Allt är såå mycket lättare! Jag är norsk men här har dom en dialekt som inte ens jag fattar i bland! Huga, tänk om alla kunde prata svenska istället! Längtar hem av många orsaker bl.a mina vänner som jag saknar till tusen! Camilla, Lena, Helena, Anki och massa andra! För min egen skull hoppas jag verkligen att jag kommer hem igen! Trodde jag skulle trivas som en tok här men ack så jag bedrog mig! Huset är jätte fint å mysigt å allt sånt men man kan ju inte bo kvar bara för att man hittat det perfekta huset på det perfekta läget! Allt annat då!?? En till sak jag saknar är falukrov och svensk grill korv (Dennis korv) Ja det är klart att det finns i detta land med men det är inte alls detsamma som hemma! Falukorven ligger förpackad som pölsa om ni vet hur den ser ut! Och grillkorven smakar inte alls som hemma heller.
Välling finns inte heller in det här landet, det måste man till Sverige å köpa! Knepigt! Fanns ju till med i USA! Blöjorna är inte sor pack utan en behändig liten påse med ca 24 blöjor, hur länge räcker det? två dagar?
Ja man ser allt negaivt när man bor här! Vi skryter om vårat land som om det vore toppen men detta land går att jämföra med USA i utveckligen! (inge illa menat Alexandra!) Pengar kan man tjäna om man har det rätta jobbet! Dennis jobb är inte det rätta jobbet inte heller mitt! Dennis får ingen övertidsersättning och heller ingen OB. Det värsta är väl att facket kan inte göra något åt det! Frode får köra sitt rejs som han vill och köra slut på Dennis utan att han får något extra för det! Hur knepigt är inte det då?

Ja åter till verkligheten, i morgon är det jobb igen å hela helgen...dubbelpass på lördag kändes jobbigt som tusan! Men men...det är ju bara en dag sen jobbar jag ju inte förrän söndag kväll så det ska jag nog klara av!
Ja då kanske det var dax att gå å sova! Så man orkar jobba i morgon!
Sov så gott allihopa!
God natt!
Jämtland i mitt hjärta!!!

hur väl känner ni mig?

Ja då ska vi se hur väl ni känner mig!  <---Klicka här!


Snö, snö och snö...

Ja här snöar det utav bara f*n! känns som det aldrig kommer att sluta!! Jobbar som en tok ända fram till jul! Har börjat göra listor på vad som ska göras innan jul! Vad som ska inhandlas osv. sen får vi ju se hur bra den listan sköts men det är ju värt ett försök!
Stora syster har varit till god hjälp! Hon tar insiativ (eller hur det nu stavas) och börjar städa! Jag min latmask vill bara sova hela tiden! Borde nog kolla mitt blodvärde om jag kanske måste börja käka järntabletter för att orka igenom mina dagar! Jag är ju iof rätt dåligt på att äta så det kan ju bero på det oxå. Här är det långt till närmaste pizzeria så jag har tappat en del kilon, vilket inte gör mig något! Kanske man kan börja komma i sina gamla kläder! Men en sak säger jag bara blir det en USA resa på oss så tänker jag inte gå upp 7 kilo iaf! 
Ja vad mer ska man berätta?? Händer inte alls mycket spännande här omkring! Hoppas på besök snart! Pappa kommer upp till jul iaf! Men efter jul ni välkommen, kanske man har mera pengar då! Man är ju inte så jätte rik så här innan jul och det kanske dom flesta kan hålla med om! 
Barnens kalendrar är klara iaf!!! Och jag fick göra det! Det sa jag till Kicki och Dennis att får mina barn sånna aklendrar får Dennis göra det, men det verkar inte som jag har nån pli på Dennis, han gjorde typ tre paket sen fick jag göra resten av 45 paket! Jaja nu är det gjort iaf! 

I natt har jag sovit på nålar! jag är dö trött! Liam tog å kräktes i natt inte lite heller! Så jag var tvungen att vara hemma från jobbet igen! Dennis får verkligen inte vara ledig för sin chef. Fattar inte varför det är nån slags oskriven regel att kvinnorna ska vara hemma med sjuka barn. Vet inte varför han kräktes om det är magsjuka eller nått annat. Han kräktes ju i fredags oxå så jag har ingen aning, kanske han är allergisk mot nått?? 
Undra om jag törs ha dom på dagis i morgon?! 
nu vill min son vila så jag tror jag hänger med på den! 
Hej hopp!

Våran fina brasa!

 

Mera bilder!

 
diskbänken

Spisen som håller neder våningen varm!

Vardagsrummet igen, vi har möblerat om lite.

Spisen och utgång till hallen

diskbänk och våran Ö ingång till vardagsrum

köksbordet, dörren bakom använder vi inte, det finns en till dörr inne i vardagsrummet som går ut till "fin entrén"


Lilla toan nere!
Ja ska sätta in mera bilder!
Dennis var så snäll å spanderade mig en tidig julklapp i går, han tyckte kanske synd om mig när min telefon krånglar så hemskt!
Men ni kan få en tjuvtitt på den!

Super duper nöjd iaf! 

Puss på er!!


Lite bilder för den som är nyfiken!

Halloween på Röros!

djävulen!
Storasyster på väg till Halloweenparty!

Black widow!
Jag ska oxå på halloweenparty! Jag ska väl föreställa en Black Widow!

The Zebra!
Lillasyster nykter, dyngsjuk och chaufför blev en zebra!

Och nu lite bilder från huset dock inte alla rum men några och lite utsikt!
I trappen
Neo på väg ner!
Ungarnas lekrum!
Barnens lekrum!
barnens sovrum
Barnens sovrum (dock inte helt klart)
Mosters sovrum
Mosters sovrum, vet inte vad det ska bli när hon flyttar?! Förslag?
Hallen på övervåningen
Del av datarum och hallen som går igenom hela övervåningen!
Vårat sovrum
Vårat stökiga sovrum som vanligt! + en walk in closet! =D
trapp ner
trappen ner!
en del av det!
en del av vardagsrummet!
kök
familjemiddag! en liten del av köket!
från skithuset

utsikten du har när du sitter å sk*ter på övervåningen!

Gården som vi har helt för oss själva!
farsdag
Farsdagstårta!

Mina grabbs!!!

Det kommer mera!!! =D

jobb jobb å jobb...

Ja här händer det inte nått spännande alls, jag jobbar äter och sover, knappt man hinner träffa sina barn! idag är jag äntligen ledig! Har som jag kanske nämt förut fått jobb på röros sykehjem alltså på ålderdomshemmet. Rätt skoj men fortfarande inte min grejj! Jag vet inte vad man ska hitta på i detta land, hemma i Sverige hade jag allt klurat ut hur det skulle gå till! Men nu blev allt plötsligt mycket svårare! Något fängelse finns det inte i närheten, typ Hamar är närmaste! En bra bit dit då! Jag vet inte alls vad jag ska hitta på jobba på hotell och på ett hem är verkligen inte det jag vill göra. 
Som lagom tur när jag hade min jobb helg i hekgen som var så går farangen (magsjuka). Jag hoppas verkligen jag slipper den, det är nog med att man torkat bajs å spyor hos andra! trevligt värre. Huga! Fattar inte dom som bara kan vara kall å plocka upp det dom hävt ur sig på golvet eller i sängen, själv börjar jag må illa av bara tanken. Det går väl bra med sina barn å så men på gamla männskor är det värre!
Ja jag har ju lovat en massa bilder inne i huset men vi har kommit efter med städningen så det får bli efter helgen när jag är ledig en hel helg!! tjoho!!! äntligen!!
I fredags var jag ut en sväng efter jobbet, rätt skoj hämtade upp min svenska jobbar kompis och en kompis åt henne. Drog ner på pöben som dom kallar det här och drog en bira eller två. Efter två så skulle jag träffa min lillasyster men hon var inte klar så jag traskade upp till sanger huset för att hämta henne och svågern. kom väl hem vid fyra snåret. Vilket är egentligen allför sent eftersom jag skulle jobba dan efter, dock kväll men ändå. trött som en gnu for jag på jobbet till tre, slutade kvart i elva, trodde aldrig kvällen skulle ta slut en evighet av bajs och spyor! for hem, la mig ganska direkt. Upp på jobbet dan efter sovit dåligt på natten så ännu en dag av trötthet och bajs och spyor!
Ja kan man ha roligare eller?
Glad nyhet är i af att vi fått internet hemma efter mycket om och men. Känns bra man blir ju inte alls lika handikappad. Men har man varit utan internet en längre tid så känner jag iaf inget behov av att sitta här så mycket!
Nä ska man ta å göra nån nytta på sin lediga dag!?

Ska försöka uppdatera mera och oftare!!

RSS 2.0