Ge mig ork nån...

I morgon kommer mamma hem och jag har inte gjort ett jävla skit här hemma. Hoppas Dennis kan hjälpa mig med köket iaf. Mamma kommer ju inte förrän på eftermiddagen. Men sen vete fan vart jag ska börja. Känns som jag bara skiter i allt, har iaf tagit mig i kragen å badat mina barn. Ska ge dom kvälls fika å sen lägga dom. Funderar på att söka jobb på Max såg att dom sökte en massa folk till den nya restaurangen som ska öppna i stan snart, men det känns ändå som att jag vill göra nått annat än att jobba på en hamburgerkedja resten av livet. Vill börja plugga upp mina förbaskade betyg. Men vad ska man leva på då, kanske man kan jobba extra på Max å sen plugga på sidan av...hmm...smart! Jaja får se hur det blir måste iaf börja söka nått, Neo börjar ju dagis om en månad ca. Vad tiden går snabbt, snart ett år min lilla bebis och min stora bäbis blir snart tre år, herregud! Vad gammal man börjar bli.
Nä ska ta å se vad mina huliganer gör!
Ha det gott!

Ingen ordning

Jag e så sjukt less på att bo i kartonger!! Vi ska låna bort Neo i helgen så kanske bara kanske får vi nått gjort...Snart kommer mamma hem igen, hon har bestämt sig för att stanna till jul, det är en lång tid som det känns. Åsså längtar jag till sommaren! Ska bli så skönt å slippa klä på sig en massa kläder för att gå ut, mest för ungarnas skull, Neo gillar verkligen inte att vara påklädd en massa varma kläder, han vill helst va naken, han har kommit underfund med hur man klär av sig så nu hinner man inte klä på han förrän han klätt av sig igen. Liam är inne i en riktig trots...Usch allt är så  jobbigt, Han gör aldrig som man säger, jävlas alltid med Neo så han skriker men mest är det hans vansinnes utbrott jag inte gillar. Fick ett häromdagen när jag hämtade han på dagis. Trodde jag skulle få nå fel innan jag lyckats lugna ner han. Tog en timme å få på han kläderna och få ut han. Hade med mig Neo då å han hade ju börjat klä av sig medans jag kämpade på med Liam, så den dagen var lagom rolig. Dennis börjar sitt nya jobb på måndag, känns bra med en fast inkomst men jag måste oxå ha det annars kommer vi gå under, man kan inte leva på en lön när man har två barn och tre katter( snart fyra).
Ja vad har mer hänt...Inte alls mycket. Rätt båring life man har....Var ut i tisdags med familjen Arvius och körde skoter, fiskade och grillade korv, rätt mysigt men var tvungen att avbryta för både Neo och Liam var frusna. Liam var trött som bara den när vi kom hem, slocknade på en gång jag la han, trodde med all säkerhet att han skulle sova hela natten men ack vad jag bedrog mig, vid tre tiden på natten kom han in till mig hur pigg som helst å frågade om han kunde få se på bompa å fika, sa att han inte fick och att han skulle lägga sig, då börja han tok skrika å väckte så klart Neo. Fick han att somna om med lite välling. Liam lyckades jag få att sova en timme senare efter mycket om och men. Nä ska se om Herr mini Hjalmarsson vill ta sig en tupplur, Jag själv ska gå och lägga mig och läsa min bok!
Sov så gott allihopa!!

Äntligen!!!

Nu har vi äntligen fått internet!!!! Så skönt, man blir ju smått handikappad utan...Dom är iaf klar med renoverigen här hemma så nu kan man börja packa upp på allvar, Jag och camilla har börjat men jag blev toksjuk på natten mot i går, Frös som en idiot, hade ont i hela kroppen, huvvet och bihålorna. Låg hela dan igår med hög feber och jordens skallebank. blev bjuden på mat i går hos Camilla å jonte. Då blev Liam sjuk, tur att vi hann äta iaf. Jag är bättre idag men Liam är tok sjuk, han sover just nu i min säng, han har feber, han blir ju så tjurig när han är sjuk så han har sovit med kläderna på i natt, ska försöka byta en blöja på han å kanske försöka ge han en alvedon så man får ner febern iaf. Ska ta kort på våran lägenhet så fort vi fått ordning här hemma. Hoppas Dennis slipper våran sjukdom, han ska ju börja ett nytt jobb!!! Fått ett tillsvidare jobb, han ska köra lastbil då natrurligvis!! Jaja, bra iaf så man vet att man får en fast inkomst varje månad!!
Nä ska försöka byta en blöja på Liam...
Höres!

RSS 2.0