20:nde knut...

Ja då var det väl dax att städa bort julen idag!! Min bil startade som vanligt inte idag!! Så ungarna är hemma idag IGEN!!! Det är ju kul å umgås med dom men det kan bli lite mycket i bland eftersom dom har såå mycket mer energi än vad jag har!! Så är dom hemma några dagar på sträck kan det bli lite mycket för min hjärna! Just nu håller dom sig sysslsatt med Lego som pappa har köpt åt dom! Själv borde jag sätta i gång å städa å tvätta en massa kläder!! Liam är inne i kissa på sig perioden igen, så sjukt less på att han aldrig kan typ skynda sig utan väntar till sista sekund å då e du försent redan. Jaja man kan ju hoppas att det går till sig väldigt snart!!
Neo ju skojig kille!! Haha!! Nu ska mamma gå å städa så det blir fint sa jag till Neo, då säger Neo - Mamma du ikke städa fint!! Tack Neo!! :D

Nä man kanske ska göra nått annat med sitt liv, fan jag får ju inte jobba så mycket som jag vill heller, räcker ju inte å jobba varannan helg bara!! Vem överlever på sånna pengar då!! Nä jag ska söka mig ett nytt jobb eller skola!! Fan så less på att jobba extra aldrig ha nått fast att gå till, man vet aldrig när man ska jobba, man kan nästan inte planera nått eftersom man måste ta på sig det lilla jobb man får!! Önskade det blev uppgång på arbetsmarknaden snart så kanske man kan får sig ett riktigt jobb!! Nån som har ett jobb åt mig??? Tror nog Dennis e lite halv lei på jobbet sitt å vill göra nå annat men han har ju iaf ett fast jobb att gå till han vet ju när han ska jobba å inte!! Vill ju inte behöva flytta igen, vet inte om jag pallar en till flytt alltså!! Men man ska väl försöka va posetiv men inte så enkelt å va det när det mesta inte går så bra!!

Ihelgen e de jobb iaf, Dennis ska ta med sig ungarna å åka ner till Löten. Så jag blir ju ensam hela helgen!! hmm men det ska väl gå bra de! Helgen där efter e de julbord med Dennis jobb, även det ska bli skoj! :D Dennis vart först bjuden på skoter tur på dagen sen efter det så är det en massa god mat på doktortjönna!

Nä nu ska jag å pojkarna ta en prommis ner på affärn å handla lite mat!! Sen hem å fortsätta å städa!! :D

Hej hopp!!

+15,5 grader

Jag fryser snart i hjäl!! eldar å eldar men det blir som inge varmare. Idag har vi haft inventering på butikken!! :D Så trött i huvvet efter alla siffror å grejjer, så jag tog å däckade på soffan i två timmar! Så tur man har snälla barn som har sett tv å ätit klementiner! :D Imorgon åker vi till Trondheim en tur, ska bli skönt å se nå annat än bara prix å vårat hem! Blir tyvärr ingen hem resa på mig, jobbar lördag på dagen å sen e de julbord på kvällen med jobbet, men jävlar nästa år ska jag på dansen det brukar ju vara så sjukt kul!! Ja man kan ju hoppas att julbordet blir minst lika kul, det kommer ju att bli en del folk eftersom hela coop kedjan i Röros ska ha tillsammans. Fick veta idag att man blir utplasserad med andra folk, fast har man med sig partner så får man sitta brevid han/hon. Å tur e väl det eftersom jag inte känner nån förutom dom jag jobbar med. Har ingen aning om vart vi ska förspel men det blir säkert hos Andreas eller Evy eller varför inte Chefen! :P

På tal om annat så har ju Liam blivit ganska talför av sig! Han kan i bland komma med sånna kommentarer å frågor att man blir alldeles ställd. I går när jag kom hem från jobbet så frågade han mig - Mamma, har du jobbat hårt i dag?? ehh ja det har jag!! Haha..Han tappade även en inne leksak ute i snön åsså direkt så sa han till Dennis...-Pappa, den här blev skitblöt! Lillgammal är han även, berättar för Neo att så får han inte göra eller Hur många gånger ska jag säga åt dig Neo att man inte får göra så!

Neo han pratar mer å mer sammanhängande, men jäklarns vilket humör han har! Säger man åt han så tvärvänder han å blir sur! Åsså hela tiden säga emot...Nej Nej Nej Nej Nej Nej! Man kan ju hoppas det går över kan inte minnas att Liam var så där när han sin två års trots, men man glömmer ju snabbt så det kan ju faktiskt va så att han hadde de.

Nu e de tv time efter lagda barn!

ÅR 2010!!

Ja då var det ett nytt år igen, jag hinner inte med! Nyss va det ju år 2000 å jag hade nyss flyttat till sthlm med Dennis! Mamma hade nog rätt i det hon sa när man va liten att ju äldre man blir ju fortare går åren!
Iaf Nyråsafton tillbringades hemma med min familj, min pappa, Leif med barn, vi åt älgstek med en god sås å hasselbackspotatis! Mumsigt värre!! Efter maten blev det sällskaps spel med allihopa, som vanligt ballade det ur på slutet å vi började prata om allt annat utom spelet. Å rätt var det var så skulle vi klä på oss å gå ut å tända lite raketer!! Blev en hyfas tidig kväll, la mig runt halv två, Dennis å pappa började diskutera jobb å det tycker jag e otroligt ointressant så.

Ungarna var nöjd med kvällen iaf, Neo vart lite skraj när vi var ute å smällde raketer, tog å börja hyperventilera så jag var tvungen att ta med han in å lugna ner han! Inte så förtjut i raketer lilleman men det går väl till sig det!

I kväll ska vi bara mysa å ta det lugnt, orkar inge annat, är helt slut efter en stressig vecka med både julafton å nyårsafton, jobb å en massa folk uppå det, inte för att pappa är speceillt bråkig av sig. Men det blir mycket än då speciellt när man är van att vara själv för det mesta. Så på måndag är det tillbaka till det normala igen!

Tisdag blir det tur till T-heim, me and myself ska på sjukan en sväng å Dennis ska på konsulatet å fixa sig ett nytt körkort. Även en sväng på jula blir det. Dennis har hittat ett fint badrumsmöbel som vi ska köpa så vi får plats med våra saker inne på badrummet, just nu förvaras det mesta i mitt kläskåp inne på sovrummet så kan man ju inte ha det!
I kväll blir det ett samtal till hyresvärden å kolla om det är ok om vi kan börja renovera!!! Vi vill börja med det så snart som möjligt så vi kan få nån ordning på alla grejjer som ligger lite här å där, har som ingen riktig skåp plats i köket till ex. allt i huset är verkligen 70 tal. Vill nog har lite mer 2000 tal in i det! Iaf byta ut köket så man slipper bryta ryggen av sig när man ska skära en lök! Sen blir det lite färg å nya tapeter i alla rum! Men å andra sidan är det väl modernt med 70 tals tapeter igen så man kanske bara ska behålla allt...haha eller inte!

Nej nu blir det myskväll på oss å kanske lägga lite trötta barn!


RSS 2.0