ett j*vla tjat om hjulafton...

Ja nu är julafton äntligen över! Den blev rätt lyckad trots mitt dåliga humör! Ris a´la maltan blev fixad, åkte till stora syster och lånade grötris! Fick en massa nyttiga presenter! Skotork av mamma, otroligt sköna tofflor av syster med familj, h&m present kort av pappa...Kan dock bara användas i norge men det gör inget då måste det ju bli en till trondheim tur på mig eller kanske ännu bättre Oslo! Den bästa presenten av alla fick jag natirligtvis av Dennis! Vi hade sagt att vi inte skulle köpa nå presenter till varann bara en kalender till oss var för 79 kr och jag hade ju köpt en sån för läääännngge sen! Dennis åkte ut på jullafton å köpte en! Som vanligt sist ut med klapparna! Kanske tur han har mig annars så hade ingen fått några förrän efter jul! och hur kul e de? Ja iaf så fick jag Wii Fit!! Gladast! Nu kan man kanske träna å tappa några kilon utan att behöva ge sig ut i - 18 grader kallt vinterland! Gillar inte promenader och kommer nog inte gilla det heller! Kanske den dagen man skaffar en hund och måste gilla de för hundens skull! På sommaren går det ju bra! Men jag hatar verkligen vintern! Allt är kallt å jävligt! Svårt att ta sig fram, halt...Oj nu kröp hon fram igen! Negativa Tessa!

Jaja...Önskade man bodde i  spanien! Farmor lär ju ha en varmare jul än oss! Typ runt 15-16 grader varmt! Hittade aldrig julstämningen! Men ska bli ändring på det till nästa jul!
Nån som funderat på nyårslöften? JA det är överreklamerat jag vet men det är ändå en chans att göra nått bättre av sitt liv, nytt år nya möjligheter!

Jag ska iaf lära mig att bli mer positiv person! Just nu är ser jag allt negativt! Allt som händer är problem för mig! Och lösningar är svåra att hitta när man är så negativ som jag! hmm...nu blev det djupt! 

Badar iaf ungarna så ska ta å tvätta lite hår och klippa allt för långa naglar...sen är det läggdax för pojkarna!
Vånings sängen funkar bra för Liam iaf, Neo klättrar ur hela tiden...Och sitter man nere å ser på tv är man inte sugen att springa upp 10-15 gånger, men ska få han att sova i sin säng i natt, tänkte sitta här uppe tills han somnat. Ensam i kväll med ungarna och det är väl bara att vänja sig antar jag, Becca är inte sugen att stanna kvar så...Mamma åkte hem idag till Sverige och där stannar hon...Även pappa åkte hem idag! tråkigt värre att alla bara åker från mig hela tiden! Men har ju systrarna kvar iaf båda än så länge!  

Vill iaf tacka för alla fina julklappar vi fått! TACK!

Nu ska det tvättas hår! Aldrig populärt!

Hej hopp!


Ni som inte vill ha Julafton förstörd bör INTE läsa detta!!!!

Ja idag var det Julafton men min julstäming har inte kommit än! Fattar inte vart den tagit vägen! Vaknade i morse på dåligt humör! Det är inte bra! Som lite grädde på moset så har Dennis min kära man ätit upp gröten som jag skulle göra Ris a´la malta av. Då fick han skäll på Julafton! Jag blir så lei när inget funkar! Just nu vill jag bara skita i Julafton och gå och lägga mig! Jävla uppfinning! Julafton alltså! Dennis å pappa är inte ens hemma! Och dom verkar vara borta en stund så blir väl jag som får fixa allt! Ingen som hjälpt mig att städa katthår å damm på Julafton, ingen som hjälper mig med barnen dom ska bada! Men Liam vägrar så jag är osams med han oxå! Vet inte vad jag ska säga till han längre! Hotade med att jag skulle ringa jultomten å säga att han inte behövde ta med nå klappar åt Liam om han inte badade men då blev han ännu surare så jag skiter i å bada han...han får vara skitig på julafton! Dennis bara sticker i väg! Fan vad förbannad jag blir!!!! Jävla julafton!
Hade man inte småbarn skulle jag skita i julafton å gå på krogen å bli full!!!
Julmusik borde strömma ur högtalarna men vill inte...Iron Maiden funkar bättre på mitt humör just nu!
Hela kvällen kommer bli förstörd för min del om inte jag tar å byter humör snart! Kanske inte bara för mig utan för alla andra oxå! Å det vill man ju inte!!! Jävla Julafton!

Nu ska jag gå göra nått helt annat än å sitta här! Skulle vilja bänka mig framför datorn men då blir det verkligen ingen julafton alls! Skit!!!!

Men God jul på er alla som har nån slags julstämning kvar!

Önskar julstämningsförstöraren Tessa!

Trondheimtur och julafton

Ja vi har en liten julafton just nu! Vi åkte till Trondheim i tisdags och shoppade! Paket åt Liam och Neo! Det var dom som saknades! Och här på bygden finns det inget billigt och bra så vi drog till Byen! Där hittade vi lite leksaker på Toys 'r us sen åkte vi på City syd och hittade kläder till både mig och Dennis. Ikea...ja där skulle det inhandlas säng till Neo men det blev till båda två eftersom Liams säng är lite halvkrasslig i skicket. Så det blev våningssäng åt pojkarna! Så nu byggs det säng för fulla muggar! Men törs dock inte ha Neo där nere än eftersom det inte fanns nån sänggavel nertill...Men det ska ordnas rätt omgående! Spjälsängen ska bort! Han är ju snart 2 år! Liam började ju sova i vanlig säng när han var 1,4 så då borde ju Neo klara det när han är 1, 7 ! Tycker man ju!
Vi hade det mysigt i Trondheim jag å Dedde min i af! Myste på en fin restaurang, umgicks med varann en hel dag för oss själva är kanske inte det vanligaste! Allt var det värt även om hemkomsten blev senare än vad vi trodde! Jaja!

Till helgen kommer pappa iaf, det ska bli mysigt! Länge sen man såg han, fick iaf vara ledig i måndag och tisdag, min jobbar kompis en aningen sur för att vi tänkt på henne att hon vill vara ledig så vi tog hennes skift men hon har ändrat i boken utan att säga nått till mig eller Becca. Så då får hon väl bara jobba då! Mer tid till mig att fixa annat å umgås med pappa! Och detsamma gäller ju för Becca!

Jag har god lust att sluta! Man ska ju inte behöva ha ont i magen innan man åker på jobbet för att man misstrivs! Ingenting som funkar på det där hotellet, det fatts grejjer å saker å ting är trasiga hit å dit! Å ingen gör något åt det! Våran chef verkar inte bry sig särskilt hårt att det inte är rent! Kan inte tvätta moppar för att tvättmaskinen är trasig! Å hur trevligt är det att skölja upp moppar! Ingen bakteriehärd alls! Men det fattar kanske inte högt uppsatta chefer som bara ser ner på den som jobbar arslet av sig för att få i hop till en vettig lön! Usch! Hate that job! 

Nä ska fortsätta med sängen så pojkarna får lägga sig! 

Lägger ut bilder när allt är klart! 

Puss å Hej!  

Östersund here we come!

I morgon åker vi hem till stan en sväng! Hoppas på att hinna med så många som möjligt! Anki å Lena är ett måste för mig iaf! Sen så får vi se vad mer vi hinner med! Ska bo hos mamma! Lördagen kommer att gå till att handla julklappar! Sen kanske nått besök på kvällen. Söndagen blir det en tur till Hammerdal, men vi blir nog inte dr hela dagen men känner jag oss rätt så lär det ju bli middag där! Kanske heslt på Blå! Svensk Pizza me like! Måndag blir det ärenden för mig på stan å Dennis skulle fixa nått med sin advokat. Sen bär det hemåt igen! Jobb på tisdagen! Barnen ska med men på lördag lät det som Anki hade tjingat dom! hehe, blir smidigare paket handling om inte behöver ha med oss barnen!Liam var inte alls med på den idén men han blir nog så illa tvungen! Många och mycket som ska hinnas med på kort tid!
Sen är det jobb jobb och jobb ända till julafton då är jag äntligen ledig!! Sen vet jag inte alls hur det blir i mellan dagarna men hoppas på att vara ledig så jag får vara med min pappa lite!
Nu ska jag packa åt ungarna!
I morgon kommer vi!!! *längta*

Hej hopp!


Östersund in my heart!

Gaddning!

Jag vill gadda mig igen! Har äntligen bestämt mig för vilken jag ska ha! Syster och jag klurade i hop en egen design!
Tror jag ska beställa tid hos Moa när jag är hem till helgen!
Här kommer en version av den!

Men tror jag skippar alla färgerna det blir ju så jävla dyrt annars!

Nu ska jag hoppa i säng! hej hopp!

RSS 2.0