Bäbisar!!!

Först vill jag gratta Suzi och Stefan som fick en liten pojke i söndags! GRATTIS!!
Tycker alla är gravida...Ja alla utom jag då. Men mig gör det inget, känns som det är klart med barn nu. Har så jag klarar mig ett tag. Bra att alla andra andra skaffar så jag har nån att sniffa på, skriker dom är det ju bara å lämna tillbaka! hihi...
Har kanske inte hänt så mycket spännande sen sist. Ja förutom den lilla pojken kom till världen, tror det blev en Simon om jag inte minns fel. Jag är hemma å vab:ar idag, Liam är sjuk, feber och grejer, fast idag är han piggare. Så det blir väl dagis på torsdag, för då ska jag jobba igen. Sen jobbar jag ju fredag lördag söndag. Men sen lugnar det ner sig ett tag, ja förutom i slutet av juli då jag ska jobba nio dagar i sträck. Grett!! Är iaf ledig stråket veckan, så då blir det nog en öl eller två! Bara Dennis kommer hem på kvällen. Och om det är nån som vill gå med mig dit då. Men man träffar ju alltid nån som känner där oftast. Förra året på Lenas möhippa träffade jag en bunt med gamla klass kompisar från Hammerdal. Det var rätt så skoj de! 

Nä ska man göra nått av denna dag kanske...Tills nu har vi bara slappat, vilat och ätit. Kanske en promenix med pojkarna! 

Hej hopp! 

 Liam några timmar gammal.

 Neo några timmar gammal. 


ojoj...länge sen nu!

Minns inte vad jag skrev i förra inlägget. Men papps har ju varit här med sin nya brutta, jätte trvlig var hon, hoppas för pappas skull att det håller. Mamma har oxå varit här en sväng. Över en vecka var hon här, hann kanske inte träffa henne så mycket som jag ville eftersom jag jobbade. Men men hon kommer ju hem denna månad oxå. Har inte uppdaterat så mycket eftersom vårat internet är knasigt som bara den. Segt å jävligt.
Lena och Helena har ju haft sitt party, det var skoj! Köpte lite grejjer som vanligt, fast jag sagt att jag inte ska göra det för jag redan har så mycket. Men men, det blev inte så dyrt denna gång.
Dennis har äntligen kommit hem, har sett han en gång denna vecka å då va han hem å käkade mat och sen åkte han igen på lång körning, slitsam vecka både för han och mig. Det blev så denna vecka för en av hans kvinnliga arbetskollegor ligger på sjukhuset för hon åkt på en sväng av sorkfeber, låter inte så skoj, hoppas bara nästa vecka blir bättre. Och att hon naturligtvis kryar på sig så jag får se min Dennis oftare. Jag jobbar i helgen så det blir ju inte så mycket tid med varandra i helgen heller, kvällar jobbar jag och då hinner man knappst göra nått före eller efter, bättre å jobba dag då har man resten av dan å hitta på nått. Har tagit på mig rätt mycket jobb men det är bra för jag behöver pengar om vi ska ha råd att åka till min moster i september. Hade velat spara till en utlands resa men det får väl kanske bli nästa år, vill göra en USA resa igen!!! Det var så himla skoj, saknar verkligen det stället. Om det inte var för att det var så långt bort från sverige så hade jag kunnat tänkt mig att flytta dit.
Camilla? Vi kanske ska planera in en utlandsresa istället för en Norge resa?! jag vart mer sugen på det! Men man måste hälsa på sina släkningar oxå, men känns jobbigt att åka 100 mil i bil med två små barn. Jaja, inget bestämt ännu. Får se vad som händer och fötter men man kanske ska ta å bestämma sig snart sommaren bara flyger iväg när man jobbar!
Barnen och Dennis ska på kalas idag hos Max, hoppas dom får skoj. Jag får kanske en skoj dag på jobbet...ehhh mest troligen inte. Aldrig skoj att jobba på en helg, när det finns så mycket annat man kan hitta på, jajja man får väl tänka på att det blir pengar av det hela, jobbar nu lördag, söndag, måndag, tisdag, ledig onsdag, jobbar torsdag, fredag, lördag söndag, söndagen kan bli jobbig, börjar 7 och jobbar till 12 ledig i två timmar, börjar två och slutar 21.30, kan bli en kämpig dag.
Jaja...Ordnar sig, ska se om Dennis vill kliva upp så vi kan umgås innan jag ska på jobbet.

Ska försöka uppdatera oftare, men känns som det finns för lite tid att sitta ner och så blir jag ju knäpp på detta internet.

Adjö! Ha en trevlig helg!

RSS 2.0