Utmanad av Linnéa

För Fem år sedan:
Bodde jag i Märsta, tog studenten och flyttade till Göteborg 
För Tre år sedan: 
Bodde jag i Sundsvall, jobbade som en tok, tills jag fick min Liam 
För Ett år sedan:
Flyttade vi till Östersund, fick min Neo.
För Tre månader sedan:
Nyinflyttade till Lit, fortfarande mamma ledig
Igår:
Var ute i solen, sen bar det av med barnen på dagis och jag på jobbet. 
Idag:
Ledig från jobbet! Varit ute i solen med barnen, snart middags dax
Imorgon:
Jobbar jag till halv tre sen ska det grillas och drickas vin!

Nu utmanar jag: Alexandra, Helena, Lillemor, Rebecca, Camilla, Veronica och Thotte!

Två steg!

Neo tog sina två första steg här om dan! Så himla skoj att det börjar hända nått äntligen! Har jobbat hela helgen, men har hunnit med en del ändå. Fredagen hände det väl inte allt för mycket! Hämtade Dennis på jobbet i Ocke, blev litte sen till mitt eget jobb, men det gick bra det. Kom hem och var trött som tusan så vi gick väl å la oss i hyfsad tid.
Lördagen svängde jag in till Camilla å hälsade på efter en stund kikade Daniel å Daniel in. Hjälpte Camilla med hennes stäreo. Vid två tiden skulle Dennis hämta mig efter som vi skulle hinna äta nån mat innan Dennis å co skulle på fotboll, men Thotte hann före. Stog där å väntade på Dennis när en bil körde förbi, för att sedan backa tillbaka, det var Thotte! Så Ringde Dennis å sa att han inte behövde hämta mig för Thotte skjutsade ner mig till Max. Avnjöt ett gott orginalmål där med Dennis bröder och mina barn å så klart Dennis. Dennis å Tommy Stressade iväg till fotbollen, så jag skjutsade hem Micke och tog med mig Neo till Camilla. D och D var kvar när jag kom, vi surrade lite å vi kom in på att Neo var duktig på att stå själv en stund, så då började jag å Camilla å prova om han ville ta några steg, men inget hände så jag gav upp å satte mig i soffan medans C fortsatte, då tog han sina två steg! Stolt jag blev då! Min lilla Neo som kanske inte är så liten längre heller.
Söndagen (morsdag) Jobbade från 7-12, kom hem då hade vi besök av Tony. Surrade lite skit, mumsade morsdagstårta som jag köpt, hur god som helst. Sen vart jag dyngtrött å gick å vilade medans resten av gänget gick ut å lekte. Sov en bra stund. Dennis kom å väckte mig sen käkade vi en pizza. For in på bilbingo, passade på att skjutsa hem Tony eftersom jag ändå skulle in till stan.
Sen blev det bilbingo med Lena, Helena och Birgitta. Men vann så klart inget som vanligt eller! Men det är rätt skoj ändå! För den som inte provat!
Idag har vi inte alls gjort mycket! Försökt å städat men inte så lätt. Alltid nån som kuttar runt benen på mig
Jaja ska ta ett ryck i morgon innan jag ska på jobbet! Å efter jobbet kanske å, jobbar bara tre timmar imorgon.

Nä nu ska jag glo på film!
Hej hopp!

Länge sen...

Jag skrev nått...Har haft det rätt fullt upp sen jag kom hem från Norge. Har börjat jobba på hemtjänsten nu, lite introduktions dagar eftersom jag varit sjuk, men ska jobba torsdag till söndag så det blir ju litte pengar iaf. Ja vad mer har hänt, Blev inge kalas i helgen för Liam eftersom jag var sjuk åsså var det nästan ingen som kunde komma. Men vi får ta igen det sen. Dennis jobbar som vanligt. Blir nog sen hem idag, inge ovanligt, jag gruvar mig mest för att han inte ska hinna hem på fredag när jag ska jobba kväll, i morgon åker han nämligen på en lång sväng, ska nästan ner till Kristansand, längst ner i Norge. Sist blev det nästan tokigt, stört omöjligt å hitta nån som kan sitta barnvakt på en fredagkväll men som tur var hann Dennis pappa komma. Jag känner mig friskare har fått vila en del faktiskt och det är ju bra! Vill ju inte smitta ner gamlingarna med min förkylning. Har väldigt trevliga arbetskollegor och det är skönt, gör det lättare att kliva upp på morgonen. Torsdag blir det till å kliva upp tidigt. Huga åsså jobbar jag ju rätt länge oxå, men det är en dubbelbemaning så jag är ju inte själv hela dan iaf.
I söndags var jag på bilbingo med Lena, Helena och Birgitta (Lenas mamma). Vann inte ett skit men det var skoj, det är i kväll oxå men med Dennis jobb så blir det till å sitta hemma å ruttna. Jaja, hoppas på att få komma i väg på söndag igen iaf.

Annars har det väl inte hänt så mycket mer, jobbar och är hemma med barnen bara. Min vardag!

Hej hopp!

Liam 3 år idag...

Idag fyller min lilla älskling år och jag missar hela dagen, kommer hem halv nio i kväll. Har gjort matpacke åt ungarna å skickat i väg dom till skolan. Snart är det våran tur att åka, Evas pappa Sedolf ska köra in oss, för Evas bror och dotters plan går fem minuter före vårat. Sen får jag sitta å vänta på flygplatsen i Trondheim på tåget i 3 å en halv timme, grett. Sen måste jag cabba ner till tåget eftersom det är en obemannad station. Men det gå nog bra det! Hoppas bara att Dennis hinner klart i kväll så jag får skjuts hem å slipper stressa upp från tåget till bussen.
Jaja löser sig de!

Nu ska vi till å åka! See you later!

Grattis min Liam!! Puss puss från mamma!

Hej hopp!

Shopping i tromsø...

Jag och mamma har varit i tromsø city å shoppat lite, mamma køpte klæder åt mig, ett par fina jeans, en blus och en kofta som jag æven ska ha på konfirmationen. Sen åkte vi hem till Kirsti och packade våra klæder, jag somnade till på soffan, senare kom Olav, Kirstis man och hæmtade oss och kørde ner oss till franks jobb.
Sen blev det åka av i Franks nya bil...Åkte færja å hela kittet før å komma ut till familjen Henriksen!

Æn har det inte hænt så mycket, vi har myst på å druckit øl å kækat færska rækor, direkt från havet! Grett!!

I morgon vet jag inte vad som hænder men vi ska nog hjælpa till dær dom ska middagen efter konfirmationen. Jag ær så trøtt så jag håller på att gå åt...Sov bra i natt som var men kanske lite oroligt, så ær det alltid førsta natten borta! Så jag lær væl sova som en stock i natt, førhoppningsvis!

Næ nu ær det lægg dax!!

hej hopp!

Tromsø...

Ja då var man i norra Norge. Hær ær det snøovæder! Nær jag kom till Trondheim idag var det kanon væder och 20 grader varmt. Sen satte vi oss på planet, som egentligen skulle mellan landa i Bodø men det var så styggt væder så vi drog direkt till Tromsø. Dær kom mammas klasskamrat och hæmtade oss så nu ær vi dær! Værldens finaste hus med værldens utsikt øver alla fjæll hær i Tromsø!!
Senare vankas det tacos till middag! Nær man ær på besøk hær i Norge går man aldrig nånstans utan att bli gødd med en massa god saker och mat!!!

I morgon ska vi till en tant som heter Jenny som førløste mamma riktiga mamma nær min mamma skulle komma till værlden, oj vad krångligt det dær blev...jaja ni fattar!!! Sen ska vi ner på stan å kika lite...Och sen slutar Frank (bror) så då blir det å åka till han øver helgen!

Mamma provar klæder som Kirsti inte vill ha længre, massa fina klæder och en del klæder som ens prislappen ær avtagen på! Jaja så kan det bli i bland...Nu ska jag fortsætta sællskapa med mammsen å hennes kompis!!

God helg på dokker!!

Matförgiftad...

uhm...tänka sig att jag blev det, det är sånt som händer alla andra inte mig. Det var i söndags, vi skulle till Järpen och fira Ewa som fyllde år. På vägen stannade vi i krokom för jag hade slut på snus så då köpte jag en macka med ägg och räkor och Dennis en korv, för varken jag eller Dennis hade ätit nån frukost. Sen blev det middag hos Sören och Ewa, super god mat! Conny och Madde var oxå där med sina tjejer. Det var himlarns trevligt. På vägen hem blev jag vansinnigt trött som slumrade till en stund, väl hemma la vi barnen och kikade lite på tv. Jag blev super illa mående. Vi gick å la oss, Dennis slockade på en gång som vanligt. Och jag belv bara mera illamående...satt på toaletten till fyra på morgonen och allt kom den rätta vägen, tänkte att jag måste ju sova så jag gick till sängen, men han inte mer än lägga mig så kom allt upp som jag ätit, tänkte att nu har jag åkt på magsjuka men det var lixom bara då, var öm i magen dan efter och var hungrig som en tok men mådde illa så fort jag tänkte på mat. Idag har jag tvingat i mig en halv macka och litte middag. Kände ju lagom skoj å åka på magsjuka när jag ska åka på torsdag.
Dagarna bara springer iväg speceillet nu när Neo har börjat dagis. Jag hoppas verkligen att Dennis klarar detta, det är första gången han ska va ensam med barnen så länge utan mig. Han har varit ensam med båda nån enstaka gång men då har det varit en kväll eller en dag. Får se hur detta går.  Det löser sig nog! Jag har iaf blivit erbjuden jobb, känns skönt men har beslutsångest för vilket jag ska ta. Hemtjänsten är nära men udda tider, hotell sas är istan och bra tider. Ska iaf träffa hon på sas å höra vad hon har att säga när jag kan börja osv. Hemtjänsten kunde jag börja redan i maj månad. Så det kanske blir hemtjänsten för då kan jag gå på jobbet åsså ligger det nära barnens dagis, jag får se! 
På tosrdag bär det av iaf till bror i NordNorge! Har inte varit där på 8 år, sen dom gifte sig ett bra tag sen, men det lär väl se likadant ut antar jag, fast ända skillnaden är väl att barnen växt på sig en decci till sen sist jag såg dom!
 Ska hänga med mamma på tordagen å träffa litte folk man inte sett på länge ska bli skoj! Fredagen åker vi med Frank från jobbet ut till Lenagsöyra där dom bor. Där vi tillbringar den mesta av tiden tills hemfärd, men hade velat vare till vollan å hälsat på mina tremänningar och mamma kusiner, morbröder och mostrar, va så länge sen jag va där så man vet inte vilka som är i livet eller inte...Vet iaf att när man kommer upp behöver man aldrig åka nånstans å va hungrig, man äter så man blir illa mående! Det vankas kalas på söndagen då Eirik min brorsson ska konifimeras. Sak iaf bli super kul å träffa alla släktningar! 

Nu ska jag lägga barn å vänta på att Dennis kommerhem så jag får gå upp till Lena å kika på Desprate Housewifes!
Hej hopp!! 

RSS 2.0