Jag och min partner


♥ Jag och min partner


Vad heter ni? Teresa och Dennis


*


Hur träffades ni? Genom gemensamma vänner


*


Hur länge har ni varit tillsammans? 11 år den 30 september


*


Är ni förlovade? Mest Gifta

*


Bor ni ihop? Ja i vårat lilla hus


*


Har ni barn? Ja Liam 3½ och Neo 1½ år

*


Har båda körkort? Ja


*


Kommer du ihåg er första kyss? Ja klart och tydligt som om det var i går!


*


Vem sa "Jag älskar dig" först? Det sa han!


*


Vem är äldst? Han


*


Vilka stjärntecken är ni? Stenbock och Jungfru

*


Vem fyller först på året? Jag


*


Vem är längst? Han


*


Vem sjunger bäst? Ingen, fast vi gillar att sjunga med bägge två!


*


Håller ni i handen på stan? Jo det händer väl! :P

*


Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej

*


Vad har ni gemensamt? Varann, våra barn och väldigt långa diskutioner

*


Blev du kär vid första ögonkastet? Nej inte kär men intresserad

*


Har ni någon speciell låt? Ja, im a big big girl är våran låt


*


Har ni stora framtidsplaner? Jo det finns väl....

*


Har ni gråtit i varandras armar? Ja, det har hänt ett par gånger ja!


*


Har ni varit utomlands tillsammans? Ja, till USA


*


Vilket är ert bästa minne? Det måste jag säga är USA resan


*


Vem lagar bäst mat? Jag! Helt klart!


*


Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Han jobbar och jag sitter hemma med barnen


*


Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oftast när vi skiljs åt på morgonen


*


Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? 7 mil ca


*


Blir du lätt svartsjuk? Ja det händer


*


Ringer eller SMS:ar ni mest? Dennis ringer mest och jag SMS:ar mest


*


Brukar nån av er prata i sömnen? Nej inte vad jag hört!


Bilder från Firmafesten!

    
    
    
                           
    
  

Hemlängtan så det svider!

Kan förbereda dom som läser detta inlägg att det är ett tycka-synd-om- mig- inlägg! Jag är less och jag vill hem till jämtländska skogar igen! Skogen i Norge är fin men inte alls lika fin som hemma! Norge kommer aldrig att bli mitt hem även om jag är Norsk! Mitt ego å jag hör hemma i Jämtland! Tiden går, men trögt! Jag vet inte riktigt vad jag väntar på, kanske på att det ska hända nått som jag egentligen vill bli chokerad av själv! Besök får vi hit å dit men det är inte alls samma sak. Det gör egentligen bara saken värre! Då saknar man hemma ännu mer! Jag trivs inte på nått av mina jobb, söka nytt, ja fanns det några så gärna! Ska jag bara droppa allt å göra det jag vill göra! Bli nått! Inte jobba på ett hotell som föruttnar i mina ögon eller ett ålderdoms hem där alla männskor går å väntar på döden! Jag vill hjälpa! Hjälpa männskor som har det svårt som behöver tröst och stöttning! Nån som man kan hjälpa ut i livet igen! Jag vet inte riktigt vad det är för jobb jag letar efter! Eller utbildning för den delen heller! Gråta hjäper inte, det har jag redan provat!
Tänk om man kunde få va 15 år å gå i skolan! Vad livet var lättsamt då! Tror nånstans att jag tagit på mig alldeles för mycket ansvar alldeles för tidigt! Flytta hemifrån när man är 14 är ingen bra idé! Skaffa barn när man är 19 är inte heller nån bra idé..men gjort är gjort och mina barn ångrar jag inte!

Åter till verkligeheten! Firma fest i söndags! Allvarligt skoj var det! Tänk att Öyvind (el bosso) var en sån festprisse! Hade man aldrig kunnat ana! Jag hade iaf en otroligt trevlig kväll med en massa god mat tack vare Roger och alldeles för mycket att dricka! Tack vare mig själv kanske! En del blev alldeles för full, nämner ingen vid namn... =D Och en del blev hur trevliga som helst med sprit i kroppen...Konstigt vad den där drycken kan göra med människan!

För övrigt så är jag allmänt lei...fortfarande sen jag började skriva detta inlägg!
Jaja det var lite om det hela!

Vevve! Fick aldrig ditt mess! Men tack så mycket för gratthälsningen! hoppas bebis kommer snart!! puss å kram


Firmafest och sjuka barn!

Ja det är inte alls mycket spännade som hänt! Fredagen gick åt att göra smörgåstårta! Snälla jag bjöd dom norska snickarna som är i huset mitt i mot på det! Dom var först lite skeptisk men efter att ha ätit den första biten som var rätt liten, vågade dom sig på en rätt så stor bit var till! Haha! Lördagen (min födelsedag!) Fick jag äran att jobba! Men det visste jag ju iof sig eftersom det är min arbetshelg! Hade med mig resterna efter smörgåstårtan och den gick hem även där! Sen hem och platta håret, sminka sig å klä upp sig! Hem till systeryster och började dricka...Halv 8 åkte vi ner till Doktortjönna där Mr Frodo bjöd på mat och fri bar! Aquavit till julbord här är ett måste tydligen och det glaset var aldrig tomt! Man hann inte ens dricka upp innan dom var där å fyllde på, för mig som inte är så himla förtjust i det så blev det att man drack upp för artighetens skull...Men nog många glas så smakar det inget längre!
Tiden bara rusade i väg å helt plötsligt blev klockan halv 3 på natten och dom flesta tackade för sig och åkte hem...resten åkte med hem till Mr Frodos bror Morten, där var det hållingång tills kl 8 på morgonen...Jag tvärslut efter å ha varit vaken i 24 timmar ville åka hem! Men Dennis ville bli kvar! Men lyckades övertala han till slut att följa med! Vet inte hur men!
Söndagen sov vi bort! Tur att jag tagit ledig hade inte varit nån höjdare å gå på jobbet den dagen! Måndag var jag fortfarande bakis! Jag tål inte sprit! Verkligen inte! Becca har åkt hem över en vecka för att söka jobb! Så hon kommer väl lagom hem tills firmafesten vi ska ha till helgen! Hade egentligen planerat att åka hem to Sweden! Lille Alvin ska döpas, men vi får besök i helgen å sen har jag tagit på mig jobb! S,S och S kommer å hälsar! (Suzi, Stefan & Simon!) Undra om hon hade tänkt på det när dom bestämde namn! Måste jag nästan höra mig för om! Nä nu ska jag se om maten är klar! Mina barn är hungrig!

Bush å kran!

Sessan!


God fortsättning på det nya året 2009!!

Ja då har det börjat det nya året! Kan varken säga om det börjat bra eller dåligt...lagom är ett bra svenskt ord! Mitt nyårslöfte ja, det började inge bra iaf...men ska försöka har ju ett helt år på mig att förbättra mig iaf! Den här dagen började inte så bra! Het diskution med min man om allt å ingenting, när jag egentligen ville ligga kvar i sängen å mysa hela dagen så tvingar han upp mig med en massa att göra!
Ner på Röros å hitta klänning till syster, tror hon blev en aningen avis när jag köpt en så fin i går! Ska ju på Firmafest med Dennis jobb, på min födelsedag å allt! Ganska bra planerat av  mr Frodo! Slapp jag ju bekymra mig om vad jag ska hitta på den dagen! Nu i kväll kom Janne å kikade förbi, han var sugen på att gå ut men jag vet inte om jag hänger med...Hade förväntat mig en mys helg med Dennis eftersom jag jobbat mest varennda helg å nu var vi äntligen ledig bägge två och inget planerat, jaja det kommer väl flera helger. På torsdag blir det en tur till Funäs, ska inhandla grejjer till smörgåstårta som jag lovat ha med mig! Kasper min jobbar polare ville smaka på den. Så då är det bäst å hålla vad man lovar! Eller hur! 

Nyåret firades i huset Myhr...Massa god mat och dricka så klart! Liam var vaken ända till kl ett...så långe har han nog inte varit vaken i sitt tre åriga liv...Neo la vi redan vid nio, han var super duper trött! 

Nä nu ska jag väl gå ner å va sällskaplig med besöket! 

Ha en god fortsättning på det nya året!

Camilla! Det var kul att höra från dig idag å att du mår bra och trivs där nere! Saknar dig massor! Puss å kram till du! 




 

RSS 2.0