Välkommen till Lit...

Nu är vi bosatt i Lit...Känns otroligt skönt! Allt har fått sin plats, men dock inte allt klart än, kan inte börja packa upp eftersom dom ska tapetesera om alla rum utom ett, lägga nytt golv i hall och kök. Jag hoppas verkligen dom kan börja nästa vecka så man får bli kvar nån gång. Det är mycket kvar i andra lägenheten, men mest små plock som vi ska åka å ta i dag. Förhoppningsvis!! Liam sover i Dennis famn. Han är frisk men prickarna är kvar och uttorkade. Man kan ju hoppas att Neo får snart oxå så har man det överstökat. I kväll blir det mat och alkohol intag hos Camilla och Jonte, ska bli trevligt. Längtar mest efter maten med kött, potatis och Bea eller nått sånt, ska bli så tok gott!! Barnen ska med oxå, hoppas iaf Liam kan hålla sig vaken så han får se raketerna, får se om han gillar det, förra nyår sov han han när det var dax för raketerna. Jaja...Ordnar sig nog...Nu ska vi åka till stan....!!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!


GOD JUL!!!

Vill önska alla en riktigt GOD JUL!!!

Julen firas hemma hos mamma med pappa, Rebecca och min familj!
 
Julkramar från oss!



Nu var det bestämt...

Fredagen den 28 december klockan 10 får vi flytta in i den nya lägenheten. Då är det besiktning på den. Och vi ska vara med men det blir väl bara jag som får vara med eftersom Dennis ska jobba åt lundstams. Pappa är ju kvar ett tag iaf, hade ju hoppats att Rebecca kunde ha barnen med vi fixar det där men hon åker hem samma dag väldigt tidigt. Lite synd å mamma jobbar som en tok då antar jag. Men ska kolla om Anki kan ha barnen en stund. Så jag å pappa kan fixa det mesta! Fixar nog det mesta utan Dennis...Han ska ju jobba lördan oxå...Så jag hoppas att vi hinner klart med alla grejjer innan nyår, det ska vi fira med Camilla och Jonte, det kanske blir nå fler roliga folk!! Skönt å slippa fira hemma i sin nya lägenhet där allt är huller om buller. Sen kommer vi till det värsta, städningen av denna lägenhet...Blä!! Men men det måste väl göras antar jag! Ska fråga Fatima om jag kan låna tvättstuge nyckeln så jag får tvätta mina mattor!!

Hej hopp!

Julmys...

I lördags var vi hos Camilla och Jonte, käkade tacos och en massa alkohol =D Mysigt som bara den!
Barnledig var vi oxå, mamma hade Neo och Anki hade Liam. Vi fick sova över i Lit eftersom vi druckit, ger mig f*n på att det spökar i deras hus, försökte sova men det var nån som envisades med att sitta brevis min säng å knäppa fingrarna väldigt högt. Somnade till slut men blev väckt av allt knakande i lägenheten, sen hördes det ut som det var nån som sprang marathon över köksgolvet, rätt läskigt men jag tog det lugnt och lyckades somna. Sov till elva, lyckades ta mig upp och turligt nog inte ett dugg bakis. Jonte hade ställt sig å bakat på morgonen, hel seriöst må jag säga men dom gillar att äta frukost så, själv är man ingen frukost männsika men kunde inte låta bli att smaka hans nybakade bullar! Gott som tusan!! Dagen fortsatte med att plocka upp alla barn som vi spritt ut. När vi hämtade Liam så hade han feber, så han var jätte slö hela dagen, Dennis började jobba runt 20.00, men då var Liam hyffsad i sin feber, la han när Dennis åkte på jobbet och han sov hela natten. I natt var det Neos tur att ha feber, vaknade vid halv tolv och var jätte het, vi gosade lite i sängen, febern gick ner och jag la han i sin egen säng, han har sovit tills nu.
Mamma kommer snart, ska handla de sista julklapparna, Dennis sover han jobbar natt varje natt ända till söndag morgon. Rebecca kommer på fredag kväll och jag hoppas pappa kommer då oxå men han visste inte om han fick ledigt på fredan. Längtar efter dom....!!!
Nä bäst jag gör i ordning Neo så han är klar tills mamma kommer!

GOD JUL PÅ ER ALLA!!!

image71

ME...

JUST ONE WOMEN
ME, I GUESS
JUST ONE PERSON
- MORE OR LESS

I AM ALL COLOURS
FROM BLACK TO WHITE
I AM ALL SEASONS
DAY AND NIGHT

MANY IMPRESSIONS,
MANY SIDES
TAKE ME AWAY
ON SCARY RIDES

WHEN FEELINGS FIGHT
TO TAKE CONTROL,
I HIDE AWAY
INSIDE MY SOUL

SESSAN

image63


Lusselelle...

Idag har vi varit på Liams dagis å kollat när dom lussade för alla föräldrarna, dom va så söta! Lägger in bilder! I helgen ska vi på julbord i Lit hos C och J, ska bli skoj! Kom fram till det i tisdags när vi var där och hälsade på att dom kan se till oss, skojsigt! Då kan vi stå i varsitt fönster å skicka ljussignaler....hehe...Längtar tills vi får flytta!
image67
Mina små tomtar!!
image69
Glada tomtar!
image70
Ja sen blev det gröt å stut till frukost! Mysigt! Dennis hann oxå så han fick se våran söta tomte!

GOD JUL!!!!


Flytta, flytta, flytta....

Jag vill FLYTTA!!! Så jävla trött på att det står grejjer över allt! Ska sälja saker när vi ska flytta bl.a mitt vitrinskåp och kökssoffan... Nån som vill köpa?? Så less, vill bara lämna kvar alla möbler å börja om på nytt med fräscha grejjer, men måste ju va miljonär för de, tänk om man kunde göra en sån sak det skulle va coolt!
Liam och Neo är sjuka igen så jag får inte alls sova på nätterna, jag är så jäkla trött på dagarna så jag skulle kunna sova bort hela dan. Dennis har jobbat natt så man får ju inte så mycket hjälp, när jag äntligen fått det ena barnet att somna om igen börjar nästa, Liam har fått medecin så jag hoppas han blir bättre väldigt snart så man får sova om nätterna, det tär rejält med sömnlösa nätter. Ska åka till mamma vid halv två så Dennis får sova och kanske jag med!
I går var vi på Arctura och käkade lunch, hur gott som helst! Blev rätt överraskad, träffade Ullis lillasyster där! Hur länge sen som helst man träffade henne, hon kan inte ha varit gammal när jag umgicks med Ullis, jag va ju en 12, 13 år när jag var med henne, men det verkar som alla växer upp och växer i kapp!! Undra varför man känner sig gammal när man träffar personer man känner som både fyllt 18 och 19, jag fyller ju bara 24, men känner mig som 40...Ja det är skumt det där, kanske mina barn som gör att jag känner mig äldre. Har funderat på en massa saker nu när Dennis jobbat natt, en del grejjer som kanske inte är nå vidare och en del andra saker men har iaf konstaterat att jag inte är en bra småbarns mamma, tycker allt kännsmycket lättare med Liam än med Neo, Liam kan prata med å fatta vad han säger...Neo förstår jag inte alls, man tycker ju att jag borde ha lärt känna Neo efter 8 månader men jag får gissa mig till vad han vill ibland, ska bli skönt när han är som Liam och kan prata, klä på sig själv och äta själv osv. Jaja, bara en av mina tankar!
Nu ska jag klä på oss och göra nånting innan jag somnar här framför datorn!!

Puss och kram
image65

image66

1 år gifta idag!

Ja idag har man varit gift i ett helt år! Tiden går alldeles för fort! Förväntade mig kanske en blomma men har inte fått nått än, Dennis ska jobba i natt åt posten. Jag har ingen aning om vad som händer med företaget! Allt är så osäkert... Lite bilder då!
image62

image63

image64

Bäre bullan...

Har finally bakat lyckade lussebullar! Å goda blev dom å! Har varit i Hammerdal i dag å hälsat på Sonja, hjälpt henne å sortera litte julgrejjer och dukar! Käkade middag där, rätt gott! I morgon ska det tokstädas! På söndag kommer mannen som ska flytta in här å kika på lägenheten,då kanske man ska ha det lite finare än vad man har nu! Har börjat packa ner en massa grejjer, tror Dennis blev lite till sig när vi fick veta att vi kanske ska få flytta in tidigare, ev kanske för julafton om vi har tur men alla gånger till mellandagarna! Det känns bra för då slipper man stress flytta och hinna städa ur här! Det är väl det jag gruvar mig mest för! Hatar att flytt städa! Värsta jag vet! Men kanske man tvingar med sig mamma, hon är duktig på det där hon! Eller så kanske jag helt enkelt tvingar Dennis å städa!! Jaja, får se vad som händer och fötter! Pappa kommer upp den 22 iaf och syster den 21 tror jag det var! Ska bli skönt att nästan hela familjen firar jul tillsammans. Nä må ta å sova nu upp tidigt i morgon å fli här hemma!
Kakor å lussebullar på er!

//Sessan
image61 Min framtida hund! Söt va??!!

THORLEIFS....

I går var jag , mammsen och Anki på Thorleifs, hade hyffat skoj om det inte varit för at det var så många äckloga gubbar som taffsa....Kanske hade haft skojjsigare på krogen med Veronica å gänget.

           
                       
                    

Finns ju mera bilder men jag orkar inte lägga upp nå mera! Senare kanske!
Puss å kram


RSS 2.0