Sol sol å sol..

Fan vad skönt med fint väder!! Synd man jobbar en del som skulle ha gjorts på gården, håller på med rabatten nu!! Ska grävas och läggas ogräsduk, sen jord uppe på det sen ska det planterars blommor, sen leta stenar på åkern så man kan lägga på kanten så barnen förstår gränsen om vart dom får gå och inte!!
14 augusti åker jag och min man till Bulgarien, ska bli skönt med lite slappande bara han å jag! Så det var ju det där med barnvakt...Nån som anmäler sig frivilligt?? *hint,hint* farfar! =)) Det är ju bara en vecka så det är ju inte så farligt för den som nu anmäler sig som volontär! 

Jobbar hela helgen sen är jag nog mest ledig varje helg resten av sommaren så skönt! Detta är 6 helgen på raken jag jobbar så tror att jag förtjänar en ledig helg eller två!
Händer ju inte allt för mycket här! Har haft besök av Emil och Madsen *ingen kommentar* 
Sen hördes det ut som Joel och Rebecca skulle komma en tur. Åsså Micke å Ingela men det verkar som det blir senare i sommar! Ja å pappa kommer väl nått hoppas jag snart! 
Massa besök! 

Vi funderade över att åka till USA innan A och K flyttar hem igen men det känns att vi inte har råd så det blev en ospecificerad resa till Bulgarien, hoppas bara man inte hamnar på ett skit hotell. Men det spelar inte så stor roll egentligen, man duschar ju å sover  där bara sen är man ju ute å ränner för det mesta! 
Fick betala 1400 per skalle inte hela världen å sen behöver man inte så mycket pengar där nere eftersom det är så himla billigt! 

Nä nu ska jag ut å fixa lite mera innan jobbet börjar!
Hej hopp!!

Rest in peace Michael Jackson! 

Es lloviendo hoy!

Ja det regnar idag ^^ Rätt båring! Idag fyller syster år! Grattis!!

Jag är trött som tusan! Fast jag är ju alltid trött, borde göra en ordentlig kroppslig undersökning vad som felar mig! Det är inte rätt att gå omkring å vara så här trött som jag är! Jag gick å la mig klockan nio i går kväll i hopp om att jag skulle vakna pigg å utvilad men så jag bedrog mig...lika trött ändå. Lägger jag mig ner nu så somnar jag tvärt det lovar jag!
Har börjat kolla upp lite på internet vad det är som kan fela mig men det finns för mycket när det gäller trötthet. Allt från aids till depression...ojoj...å Aids har jag ju inte!!!

Hade velat vare ledig i helgen eftersom det kommer besök men men, e de jobb så e de... Jobbar fem helger på raken å det är ju mindre upphetsande, helgerna är ju som sagt heliga för mig. Då är alla lediga samtidigt.

Undra om man ska göra nån nytta eller om man bara ska ta å slappa, kanske hälsa på mamma!
Det första alternativet lät bättre fast jag va inte ett dugg jävla sugen!

En dag till med ledighet sen börjar det om igen! Längtar tills man har semester så man får vila upp sig lite! Åsså till fäviken förstås!!
Ska försöka få tag i barnvakt å en husvagn tills dess!

nä nu ska jag göra nå annat!!

hej hopp!!

värdelös!!

Jag är nog sämst på att uppdatera...jobbar å jobbar så när jag äntligen kommer hem så orkar jag inte sitta vid datorn då blir det mat, sen sängen oftast eller soffan! I dag är jag ledig iaf å ska snart på föräldramöte på dagis. kul å höra hur det går för barnen. vi har ju haft lite problem med Neo eftersom han har fått dör sig att han ska slå allt å alla...å det är ju mindre trevligt. Men det är väl nått som växer bort så småningom hoppas jag verkligen åsså har vi ju Liam som ärvt mitt morron humör...irriterad på allt å alla när han kommer på dagis. hälsar inte bara grymtar till. Men det har vi pratat om han å jag å han ska sluta med det har han sagt!!

i helgen så får vi besök kanske...så jag bör städa där upp å göra i ordning sängen dom kan sova i eller om dom kanske ska låna Liam och Neos våningssäng. Jaja sånt som ordnar sig.

Annars händer det inte mycket spännande uppe på fjället!!

Puss å kram

RSS 2.0