Thorläjjf...

Sitter hemma hos min vän och kollega Thorläjjf. Han har ju flyttat nu till världens minsta lägnhet, den är så liten att man kan knappt kalla det för lägenhet, snarare rum. har käkat lunch together. Går i skolan nu för tiden har på äldre dagar blivit seriös å plugga, dock bara mina gymnasiebetyg, än så länge är det skoj,
Mina barn är på dagis och min gubbe är i Norge nånstans å jobbar!
Mätt som ett as e både jag å Thotte, svullade hamburgare på triangel grillen som bor granne med Thotte.

Kl ett börjar skolan igen, då är det matte som gäller, heldag i morgon med då blir det svenska B och Matte igen. Grett i laxsjö! Trodde jag skulle vara ensammast i världen på skolan men hittade några jag känner iaf. Min jobbar kompis O går ellära eller vad det nu heter. Vi snackas mest varenda dag och slår följe med varann eftersom han oxå bor i Lit. Det finns många filurer på skolan som egentligen borde bli filosofer eller nått, har en sådan  i min grupp. Han är rätt rolig att lyssna på men i bland kommer han med inlägg så man skäms för det är så pinsamt.

Ja det va väl lite av det som hänt, känner på mig att det kommer bli en del förändringar fram över, men vad det blir återstår att se, Dennis verkar ha nått i bakfickan. Jag undrar vad det är?!

Nu ska jag sällskapa med Thorläjjf innan han somnar på sin säng!

Ha en bra dag, det ska jag försöka ha iaf!

Hej hopp

Ja jag vet...

att jag är dålig att uppdatera, men sitter nästan aldrig vid datorn nu för tiden. Pysslar

med så mycket annat. Det var skoj på bröllopet, fint å allt det där, men det blev ändå rätt tidigt för oss, var tillbaka på hotellet vid ett. Det hade gått bra för farfar att ha barnen inge mera feber på barnen. Har jobbat tre dagar sen jag egentligen slutade. marika har varit här med mig några dagar, det var tråkigt när hon åkte. Ska försöka ta oss en tur senare i höst. Vet inte om det blir nån tur på oss ner till moster, dyrt blir det. huga.
Ska åka in till stan...blir nog buss på mig oxå för den delen, Dennis tog bilen i morse till jobbet. Regnar gör det oxå, störigt! jaja det är ju höst så. snart kommer väl snön oxå, dit längtar jag inte! När jag blir gammal ska jag göra som farmor och flytta på utlandet ända skillnaden är väl att mina barn och barnbarn är alltid välkomma!!

Ja det har ju inte hänt så mycket sen sist jag skrev!

Nu ska jag ge mina barn frukost!

hej hopp


Jobb, sjuka barn och bröllop!

Ja idag jobbar man sista dan på hemtjänsten, jag hoppas ju verkligen att jag får jobba nå mera! Skulle egentligen ha jobbat till halv 4 idag men dom ringde från dagis å sa att Liam hade feber å att jag var tvungen att hämta dom. Kommer dit runt tolv då sover båda två och jag återvänder till jobbet! Kan verkligen inte slita mig, vill så gärna jobba, det är skoj men samtidigt mycket slit.
I morgon åker vi till Sthlm, bröllop på gång! Inte jag då men det kanske ni fatta eftersom jag redan är gift! Suzi och Stefan binda sina band eller vad det nu heter!
Barnen ska vara hos farfar i helgen, ska bli myspys hela helgen med min Dedde! Sova på hotell å hela kittet, har mens som vanligt när vi ska bo på hotell! När ska jag få ha hotell sex???

Har bokat två nätter på arlandahotellby så kan man ju gå hem på natten från husby. Man får ju träffa en massa folk man inte träffat på år och dagar! Som Suzis kompisar som jag umgicks en hel del med på slutet innan vi flyttade till GBG. Suzis bröder, dom är skojiga!
Ja å en massa annat roligt folk skulle jag tippa!

I kväll ska det tvättas å packas, Ska möt Dennis uppe i Järoen vid tre när vi lämnar barnen hos farfar. Sen blir det husvisning halv fyra som får jävligt snabbt om vi inte ska komma ner mitt i natten. Jag är iaf tacksam att farfar kunde ta barnen så jag å Dedde min får en helg för oss själva, ja kanske inte helt själv, men utan barn iaf!

Vad som händer nästa vecka har jag ingen aning om, jag hoppas ju på mera jobb iaf! dom skulle vara så snälla å kolla med om inne på huset om det fanns nått där å Inga britt skulle kolla på bränna gården om det fanns nått där åt mig!

Nä nu ska jag värma min mat å sen ska jäg väl gå tillbaka till dagis å se om dom är vaken mina barn!

Vill hem å göra i ordning för morgon dagen!

Hej hopp gummisnopp!!

Trevlig helg allihopa!!

RSS 2.0