Utmanad av Fatima

Skriv 5 otäcka saker att äta och skicka den dåliga maten till 5 andra bloggare som utmaning och se om de vågar äta den.

Fatimas äckel lista
1. Lever
2. Koldolmar
3. Friterade insekter
4. Tunga
5. Janssons frestelse

Min äckel lista:
1.Bläckfisk
2.Sniglar
3.Blodpudding
4.Lever
5.Fårskalle (norsk tradition)

Jag utmanar:
Camilla G
Alexandra E
Jenny L
Hanna N
Lillasyster


Sorry!!

Jag har varit frånvarande jag vet! Har varit hemma hos mamma en tur å sen har jag jobbat som en tok! Röros markanaden hade sitt avslut i går! Tack å lov! Det har varit en hektiskt vecka!! Har i princip åkt på jobbet, kommit hem sen på kvällen inte ätit middag å bara sovit! I helgen har jag varit på hemmet så då har man ju sluppit stressen!  I kväll är det avslutning på det hela för oss som har varit med å jobbat! Rätt så skönt!!! Fest som avslutning! kanske tur att man är ledig i morgon! Kan ju ta dag för dag!!
Så har ni nått å göra! å jag å!
Onsdag 11/2 åker jag å Liam buss till Östersund! Där Lena hämtar oss hem till mamma å sova!
Torsdag 12/2 Hälsar vi på Liams gamla dagis i Lit, resten av dagen går till att umgås med Lena å Liam lekte med Moa och Max!
Fredag 13/2 Åker vi till Hammerdal där vi gör en heldag! Först hälsar vi på gammomma! Hon blev tok glad!!! Efter många timmar där bjuder Micke å Ingela på pizza å kebab från Blå. Super gott! På vägen hem stannar vi hos Svebbe å hälsar på en snabbis!! Hem till Lit å hämtar mamma å hennes kompis Ruth som ska på dans. Jag å Liam släpper av dom på folkan å sen åker vi vidare till Annika och Micke där vi kör Guitar Hero World tour tills kl är 1 på natten! Dax att hämta mamma!
Lördag 14/2 alla stjärtans dag!! Jag, mamma och Liam åkte till Svenstavik för att kika på dollar store!!! Gillar den affären!!
Käkade middag där! Kom hem å duschade...gick till Lena å åkte in med Rickard till stan. Sandra hade förfest hemma hos henne! Taxi ner på stan! Festa natten lång! =D
Söndag 15/2 Bakis som en jag vet inte vad! Mamma jobbade til halv 4 så våran dag tillbringades hos Lena m.familj! Slappade hela dagen! Å stackars Pär tog hand om alla barn! Men det var jätte snällt av han!!!
Måndag 16/2 Packar å gör allt klart, går till Lena å hänger tills Mamma slutar jobbet vid halv 4. Packar bilen å börjar bege oss mot Norge! Hemma vid 9 på kvällen! Trötta och hungriga!

Martnans veckan!!
Tisdag
17/2 börjar 7 på morgonen, jobba som en tok! Mycket som ska göras på kort tid! Dum som man är erbjöd jag mig att komma tillbaka efter att ha varit hemma å käkat å sovit en stund! Nere till 7 igen hjälpte Rebecca till Kl var två på natten!
Onsdag 18/2 På jobbet till kl 7 hjälpte Rebecca å Ingeborg en sväng att städa barerna, sen upp å städa rum till kl var halv 5. Hämta ungar å sen hem! Verkligen skönt efter att ha sovit så lite natten innan!
Torsdag 19/2 Skjutasade Rebecca å Dennis på jobbet! Sen upp med barnen på dagis, å ner på jobbet själv! Upp å börja städa rum! Otroligt strulig dag!! Klar halv 6 på kvällen med lite hjälp av syster!
Fredag 20/2 Samma ramsa igen! Började 8 Slutade vid halv tre! tog en promenad upp the sickhome, jobba där till 10 på kvällen! Hämtad av syster! Hem för att sova!
Lördag 21/2 Lilla Adam kommer till världen!!! Upp på sykehjemmet å jobba till halv 4, bjuden på fest men orkade inte alls gå dit! Hem å mysa i soffan å bara slappa!
Söndag 22/2 Mår illa känner mig allmänt krasslig! Sjukskriver mig från jobbet på sykehjemmet! Trög dag! Gör mig klar för att gå på personal fest men känner mig inte alls taggad! Väl nere på hotellet bjuds det på Pizza buffé, det gjorde susen för magen! Nachspiel hos Roger och ingeborg! Där jag sover över!
Måndag 23/2 åker hem duschar och sover. Bakis som ett as! Kass i kistan!! Sover bort hela dagen!
Tisdag 24/2 inte alls en händelserik dag, upp på jobbet! Hemma till 5! Sova en stund på soffan. Å nu fördriver jag resten av kvällen med att sitta här!
Det var mina två veckor väldigt kort! Och nu kommer bilder från hemma!!
PUSS PUSS!
  
Liam på sitt gamla dagis!
  
Alvin!                                     Massen!                           Moa!
   
Liam hos Gammomma!           Micke!                            Ingela!                            Me!

Östersund!!

Ja då är det bara en timme kvar tills man blir skjutsad till bussen för att senare åka vidare till Östersund! Ska bo hos mamma å har tänkt försöka hälsa på dom flesta!! Var meningen att jag skulle åka i morse med den bussen, men inge var sugen att skjutsa mig så bestämde mig för att ta bussen som går kl 17 från funäs. Då är jag i stan ca 20.20, å Lena hämtar mig å Liam =D. Mamma fick jobb, så vi får klara oss själva i kväll...iof jobbar hon ju bara till kl 21. I morgon ska vi nog åka ner på stan å se om vi hittar nå skor åt Liam. Hans är försmå...å väldigt otympliga å sätta på å sedan knyta!
Fredagen är nog vigd åt en Hammerdals resa...Gammomma, Micke å Svebbe...Känner ju nästan ingen i Hammerdal längre...Alla sjärtans dag tror jag att jag ska tvinga med mig mamma ut på stan å käka middag! För övrigt ville hon ha chaufför på fredagen då det är dans i stan!!

Ja det var lite om det hela! Får kanske låna Lenas dator å internet om jag är snäll så jag kan uppdatera!

Nu ska jag packa det sista! Å hämta Neo! =D Kommer å sakna min två gubbar som är hemma kvar här! Men har sån hemlängtan så det får jag stå ut med!

Finaste bilden på Östersund!!!
 

Utmanad av Fatima!

Här kommer reglerna:
1. Gå in i dina bilder
2. Gå till sjätte mappen
3.Välj den sjätte bilden
4.Visa bilden på bloggen,och skriv något om den
5.Invitera sex nya att vara med på utmaningen
6.Länka till dom och låt dom veta att dom är utmanade

Här är min bild!


Grabbarna på fotografering i Galåen Barnehage! Finaste pojkarna!

Utmanar:
Rebecca AH  http://renaya.blogg.se
Alexandra Eld http://kennyoalexandra.blogg.se
Veronica Lindman http://veronicalindman.blogg.se
Hanna Nytomt http://hannaslifeinireland.blogspot.com
Elisabeth Myhr http://pinkshoes.blogg.no
Camilla Gustafsson http://gammhunds.blogg.se



Utmanad av Alexandra!

4 favorit program
1. Grey´s Anatomy
2. Desperate housewife´s
3. Oc (när det gick på tv, tack å lov för boxar)
4. Ugly Betty

4 Saker jag gjorde igår
1. Sov
2. Shoppade
3. Hämtade Dennis på jobbet
4. Var fyllechaufför

4 Saker jag ser fram emot
1. Gå på TNT i kväll!
2. Åka hem till mamma å mina vänner
3. En flytt hem (men när det blir vet ingen)
4. Besök av vänner å familj från Sweden

4 Favoritrestauranger
1. old county buffé. USA
2. Vicktoria gallerian, Östersund
3. Irish Pub, Bulgarien
4. Max (sverige)

4 Saker på önskelistan
1. Åka till USA igen
2. Att det ska sluta snöa å bli sommar snart!
3. Flytta hem till Sverige
4. Att bli nått jag vill

4 Stycken jag utmanar
1. Veronica L
2. Rebecca (Syster)
3. Elisabeth (Syster)
4. Kenny Jönsson in the USA

Bilsatan...

Ja här sitter man sen på jobbet å bilen vägrar å starta! Nån har glömt att sätta i motorvärmarsladden och när det är 30 minus grader är inte bilen alls speciellt sugen på att starta! Tur kanske att man inte ska va på sjukhemmet idag, nu när det är på hotellet blir det ju bara att det blir mer för mig att göra, när jag väl kommer dit! Är bra sugen att köpa mig en till bil, bara så man har en i reserv! Men det behöver vi iaf för när syster flyttar kan det bli svårt för mig att hämta Dennis på jobbet! Eftersom han slutar senare än 7 oftast så!
I helgen blir det TNT för hela slanten! Ska bli skoj! Synd att min darling inte vill följa med på det! Han är inte ett fan av krogen så han var inte alls sugen att gå på en livespelning på krogen heller! Så han blir hemma med barnen!
Jobb i morgon oxå! Måste en tur på Tynset på fredag...Nya skor åt Liam och Skridskor, Större barn större krav! Är det inte så det är?!!

Jag är trött som en gnu! Är inne in min sova dåligt period igen...Hoppas den går över snart...rätt jobbigt att vara trött på jobbet, speciellt när det är stressigt och jobbar man på hotellet så ska man inte räkna med annat än det!
Funderar på att åka hem, nästa vecka har inget jobb på en helvecka! Skulle vara himla skönt å få va hemma en vecka å bara vara, kanske ta med sig Liam så han får träffa Moa å Max å kanske dagis kompisarna lite! Ska prata med Dennis lite mer i helgen om det!

Ha det gott nu ska jag kanske åka på jobbet! Om lilla bilen behagar att starta!
Kram!

RSS 2.0