ojoj...

Nu är det alltså en hel månad sen jag skrev helt otroligt vad tiden går fort när man har roligt! Påsk har varit tack å lov för de! Hade en himla fin påsk hemma i Sverige! Träffade alla jag ville träffa! Hade en lite sammankommst med alla brudar på lördagskvällen, Hanna kom ensam utan Axel, Veronica och Tony med deras nykläckta Loke, Marie och Macke med deras 6 månader Lovisa, Carita med sin nya boyfriend Ifty om han stavar så är jag osäker på! Det hela hölls hemma hos Emma och Ronny med deras 4 månader Sixten, Jag kom själv utan barn! Lugnast så! =D
Det var himla skoj å träffa alla samtidigt! vi kom fram till att sist vi träffades allihopa var vi nog väldigt berusad allihopa! Haha!
Kvällen fortsatte hos Guran the man, därifrån traskade vi ner till Cafét och drack kanske en öl för mycket! Men skoj hade vi! Däckade full och trött i nog världens obekvämaste säng hemma hos Micke och Ingela! Vaknade å hade ont överallt! Bakfull som en jag vet inte vad! Söndagen sov jag hela dagen! Åkte med nöd å näppe till Järpen å hämtade mina grabbar!
Sen påsk har jag jobbat som en idiot! Känns i kroppen, har två lediga dagar nu innan det börjar om, måndagen gick bort till att spy, skita å sova! Grett!! Idag är jag bättre! Hade antagligen ätit nått som man kanske inte borde ha ätit på jobbet på söndagen. Fattar varför alla gamlingar är dålig i magen hela tiden, som lever ju för fan på mackor!

idag håller jag på att städa å tvätta kläder! Tommy å Liselott har varit här i helgen, jag har kanske inte varit det bästa sällskapet eftersom jag hade arbetshelg. Men men, så är livet! Till helgen är jag iaf ledig då ska vi försöka åka hem å inhandla en gräsklippare om Dennis får ut sin semester ersättning tidigare, då ska vi hinna med å hälsa på K, A och I som åker tillbaka to the states på söndag! Lördag kväll måste jag va hemma iaf, ska ut på trivsel kväll med jobbet! Ska bli skoj! Nu ska jag åka ner till Dennis å fika lite med han en sväng!

Kan ju alltid hoppas att det inte dröjer en månad till innan jag skriver, dröjer det länge till nästa inlägg så kommentera det så ska jag fixa det!!
 Hej hopp!
Bilder från påsken kommer senare!

RSS 2.0