Rent hus...

Idag städar vi lixom vi gjorde i går oxå! I kväll kommer pappa och hans nya brutta. Ska möblera om och pappa ska borra upp gardinstänger och hyllor, jag hoppas ju att hans borrmaskin funkar bättre än dom vi lånat tidigare, verkar som det är stenhårdbetong här, inget biter på det! Fan vad tråkigt det är att städa! Jag har absolut ingen aning om vart jag ska lägga grejjerna, städa iaf förrådet uppe i går det blev bra men trångt men det är ju så man kan gå in där iaf! Så nu är det bara resten kvar! Ska lägga in bilder som jag lovat långt tillbax om hur det ser ut här när det är städat. Har inte haft det så här städat förut!
Ska även hinna på bolaget och affären innan dom kommer. Jag undrar vad hon gillar att dricka om hon ens gillar det!
Kenny och Alexandra är i Sweden. Jag hoppas dom hinner träffa oss, man träffas ju inte så ofta när dom bor sååå lååångt borta åsså e jag ju så nyfiken på magen!! =)
Camilla!! Nu måste vi ses snart!! Saknar dig så mycket, vi ses så sällan fast det bara är två mil mellan oss!!
Kanske du kan ta omvägen över Lit på söndag?!!

Nä ska väl fortsätta med mitt nu!!

Lovar att lägga in bilder när allt är klart!

Puss puss!! 
  
Dryga jag!!!!!!!

Olyckadolycka...

Har gjort illa mig =(  Skulle ner i källaren för att hämta blomjord så jag kunde plantera blommor ute.Skulle ta det sista steget på trappen när mitt knä vek sig under mig och jag stukade min fot. Låg där och skrek på Dennis men han hörde inget, som tur har samhall sitt fika rum där nere så jag fick lite hjälp att sätta mig i trappen. Sen gick han upp och hämtade Dennis. Ringde hälsocentralen, där jag fick träffa Sven som skickade i väg mig på röntgen, inga brutna ben iaf även om det hördes som foten skulle gå av när jag ramlade. Tillbaka på HC så fick jag hjälp att linda foten, och sven sa att jag skull belasta foten så jag inte blir stel i lederna. Skit on gör det men det är bättre idag, mindre svullen men gör fortfarande ont. Skulle få ha barnen på dagis idag men Dennis åkte i väg med bilen å där ligger de flesta barnvagnarna och en står redan på dagis. Hade inte lust att halta iväg med dom när jag måste bära Neo.
På lördag kommer pappa å jag har inte hunnit gjort nått, skulle ha städat i veckan men har ju varit som lite handikappad. Hoppas Dennis är ledig på fredag så vi kan städa. Vet inte vilken tid pappa åker men jag hoppas vi hinner klart, i morgon ska jag försöka jobba, jobbar bara från sju till halv tre så det kanske kan gå bra det!
 Annars händer det nog inte så mycket annat! Är ute så mycket som möjligt och njuter av det fina vädret!! Skönt att det äntligen är sommar!

Hoppas ni har en kanon sommar!

Kramar!


RSS 2.0