på tur hjem igen..

Ja jag ska skona er från Norskan men det är så skoj att reta er! i dag åker vi till Sverige och verkligen hämtar de sista sakerna som är kvar! Storasyster ska städa ur lägenheten i veckan. I morgon ska vi hälsa på dagis å säga hej då till alla! Har köpt present åt fröknarna souvenirer från Röros. Dom blir nog säkert glada för de! Får se vilka fler man hinner säga hej då till! Lena, Camilla å kanske nån fler hinns med! Men vill ju inte komma hem allt försent i morgon eftersom jag ska upp å jobba på mitt nya jobb på onsdag! Det gick rätt så snabbt att få ett nytt sådant det är bara å ligga i så får man ett! Ska börja på Röros sykehjem (äldreboende för den som inte kan norska) Jag hoppas man får jobba mycket! Längtar tills det är klart med lägenheten så man slipper den. Man blir ju rätt så bortskämd med att bo i hus, finns gott om plats för alla saker i stället för att dom ska rymmas på världens minsta yta! Känns bra än så länge iaf! Kanske känns bättre nu när man får jobba! Nä nu kom syster hem så vi ska väl åka nu vi! Å snart får vi internet hemma! =D Så då ses vi mera!

klem på dere! (nått ord på norska måste jag ju få lägga in)

Utmanad av Camilla

Utmaning kl 16:45

Fem ting i min frysebox: Brød, kyllingfile', Grønnsaker, laks og is (glass på norska)

Fem ting i min garderobe: Skor, topper, bokser, ullgenser, truser

Fem ting i min veske: Eier ingen veske

Fem ting i min bil: kvikk lunsj papir, hårstrikk, klær, kontooppdrag, kvittering fra statoil

Utmanar alle mine blogg læsere!

//Sessan


Allt flyter på...

Ja vi har ju kommit i någerlunda ordning i huset. Finns ju dock en del kvar att göra men det hinns väl det! Trivs bra i af! men längtar efter lite svenska saker, som typ falukorv och billig snus!
Det mesta andra finns ju! Dennis jobbar på och jag tar det jobb som finns, just nu är det lugnt på hotellet så denna vecka har det inte blivit speciellt mycket jobbpå mig en dag på hela veckan! jaja det blir väl, men man kanske skulle ha sökt sig ett annat jobb som man kanske har lite mera vanliga arbetstider, helgerna för mig är ju lite helig eftersom det är då Dennis är ledig, han jobbar ju extremt långa dagar!
Vill ha besök från sverige! Kommer det nån snart eller? Syster har ju kommit upp och bor hos oss tills hon hittar sig ett jobb och eget boende! Det ska nog gå bra! Tre månader kvar tills mamma flyttar hem till sverige igen så kan ju Becca ta stugan mamma bor i nu! Jag hoppas vi har råd att ta oss en tur till pappa å farfar snart. Inte alls så
 lika långt till han nu som innan. Typ 37 mil bara! Går ju på en piss kvart det då! hehe...
Ja annars händer det inte så mycket mer spännande i vårat liv som sagt det flyter på!

Ja jag skulle ju ha lagt in bilder på huset inifrån men tror jag väntar med det tills jag får eget internet...Vilket borde vara när som helst! Fick koden för att logga in idag så den borde ju komma typ nästa vecka!

Hej hopp!

RSS 2.0