Magsjuka...

Neo har åkt på en sväng av vinterkräksjukan, två dygn har han kräkits nu, Jag har knappt sovit i natt, eftersom jag sovit i Liams säng för jag vill hålla koll på han så han inte kvävs av sina egna spyor. Liams säng är inte direkt bekväm och alldeles för kort för mig. Sen har ju neo varit vaken flera gånger i natt och kräkts. Håller på att tvätta allt han spytt ner. Tur att det bara är välling, tänkte att det är lätt spytt så vi har bara gett han det, men i morse gav jag han fil, macka och banan, det är nån timme sen och inget har än så länge kommit upp. Jag hoppas verkligen jag slipper det där men det lär väl va svårt att undvika eftersom man torkat och städat upp efter Neo. Har badat han nu så jag hoppas det är slut för nu med kräkerierna. 

Blir ingen Austin Power fest på oss, vill inte gå dit å smitta alla andra 400 hundra pers med vinterkräksjukan. Hade så gärna vilja gått, älskar sånna där partyn åsså hade jag ju hittat den perfekta outfiten! Jaja, får väl hoppas på att Lasse fixar några mera fester som man får gå på.

Liam är med Dennis och åker lastbil, Vet inte hur det går men, dom skulle höra av sig när dom var på väg hem, kan bli riktigt sent för dom men jag och Neo har bestämt att vi ska åka och hämta dom även om det blir sent. Har ju bra lyse på bilen nu tack och lov!

Träffade iaf PG en snabbis i måndags, Var ute och grillade med Janne och Victoria i Sikås, Janne åkte å hämtade PG uppe i deras Bua. Satt en stund och pratade, sen skjutsade jag hem PG, fick även träffa hans fru Maria. Dom skulle komma upp i sommar så då kanske man får träffa mera av dom. Känns konstigt att säga dom, man är ju van att PG är själv.

22/5 ska jag fylla i mina tattos, mina stjärnor alltså, var och visade upp dom för Daffy, han skulle fixa det, men nästa gång det blir en tatto, funderar jag att gå till Moa istället! Syster kommer upp nästa helg, till Neos födelsedag. kuligt! Hoppas hon stannar lääänge!!!

Deep purple kommer till Sverige, gissa vem som ska dit! Men det lät som pappa vill följa med och då lär det ju bli Steinkjer i stället för Linköping. Men det gör inget, huvudsaken är att jag får se dom!! Blir min fjärde gång i så fall. Men dom blir bättre med åren! Första gången jag såg som var 1998, sen blev det 2001 och sen 2004, så jag tycker det är dax igen snart! Det är rätt skoj för dom brukar ha så bra förband. 1998 var det Dio him self som kikade förbi, Stockholms konserten sög, de ville härma Metallica och hade en symfoni orkester, ingen höjdare, i GBG 2004 var det Uriah Heep som förband, dom var sten coola!

Vad vi ska hitta på i helgen nu när vi inte ska på festen så vete fan vad man ska hitta på....Kanske ta ett ryck här hemma, har ju bestämt mig för att alla kartonger ska vara borta innan Liams födelsedag. Åker förövrigt upp till bror helgen före Liams stora dag. Eirik, min brorsson ska konfimera sig och det vill man ju inte missa! Sen ska det bli kul att få träffa min älskade familj igen!! Var så skoj när dom var här förra sommaren, man kan ju hoppas dom gör det till en tradition, nu när vi oxå bor i Lit.

Vad jag längtar efter Liam och Dennis, snart varit borta i 24 timmar. Tur att dom kommer hem snart!!

Nä nu ska jag göra nått annat...
puss och kram

Min vän...

Min kära vän PG kommer upp i påsk, jag blev så glad när han skickade messet!! Ska bli kul att få träffa hans fru oxå, men mest PE kanske man får kalla han nu då...hmm, knepigt att byta namn efter att ha hetat PG så länge...jaja, han kommer alltid vara PG i mina ögon!!
I bland känner man sig rätt bort glömd....Bara för att man har barn och hela kittet, passar man kanske in längre! Ja det är väl sånt man får ta när flyttar och gör annat med sitt liv!

Älskar min familj och dom få vänner man har, det är dom som betyder nått!! Hellre få nära vänner än många ytliga vänner! Man kanske bara ska svälja att livet går vidare för andra med eller utan mig.

usch detta blev ju ett sånt där tycka-synd-om-mig-själv inlägg...Jaja, nån gång ska man ju lägga in ett sånt oxå.
Mamma har åkt på magsjuka så hon var osäker om hon orkade komma hem i helgen men jag hoppas hon gör de. I morgon måste jag nog ta och städa det sista så man törs släppa in folk här....

Hoppas Dennis kan hjälpa mig litte i morgon. han visste ju inte när han skulle börja men med lite tur så skulle han köra torsdag kväll så då har vi ju hela dan tillsammans att städa, som är så skoj! eller inte!!!

Jaja...länge sen jag la in två inlägg på en dag......
Ska ta å laga nån middag...det är så tråkigt!!

Puss och Kram

Påsk påsk påsk...

Ja vad händer i påsk! inte ett jävla skit faktiskt. Fredag kommer mamma iaf och stannar över helgen åsså kommer Micke H och ska se hockey med Dennis, men vet inte hur det ska gå till eftersom det är på 4+ och den har ju inte vi. Ja det löser dom nog, tror mamma har den så dom får väl gå dit å kika på det då. Jag har iaf gjort städlistor till mig och Dennis så vi inte ska behöva bråka mera om vem som ska göra vad, men som vanligt så hade han ju åsikter om den så det är väl en hel del som ska ändras om jag känner Dennis rätt.
Ska sätta mig å skriva ett CV och ett personligt brev. Söka jobb....Jag e så kass på det men ska söka en del jobb, var på AF i måndags å hämtade ut en massa papper. Vet dock inte vilken ende jag ska börja. Skulle vara bra om man fick ett deltids jobb så man kan plugga brevid å bli nått här i världen. Det är sånna här gånger man ångrar att man va så slarvig i skolan och bara sket i allt för att det inte passade. Det får man  igen nu!
Ska försöka söka jobb här i Lit oxå, så kanske man slipper pendla till stan. Kanske byggelit behöver lite tjejkrafter. Ica ska bygga ut så dom kanske behöver nån extra personal.
Jag kan inte slita mig från mina böcker, jag är helt insatt i 30 åriga kriget och kungar, man blir lätt det när man läser Isfolket böckerna. Bra att man får lite historia oxå, man var ju inte så himla obs på historie lektionerna. Läste ut en bok nu på två dagar och Dennis fattar inte hur jag orkar. Ska börja på bok 10 snart, sen har jag bara 4 böcker kvar, så jag måste väl börja premenuera igen på dom så jag får alla 47 böckerna. Trodde grabbarna hade sparat Kickis böcker men eftersom det var pocket böcker så hade som slängt dom, hur kan man slänga böcker, det fattar jag inte!! Lite besviken blev jag när jag fick höra det, dom kunde ju ha frågat sina flickvänner/fruar innan dom gör en sån grej. Jaja, tur att det är hyfsat billigt att få köpa dom böckerna.
Nä ska ta en skit blöja nu på unge herr Hjalmarsson.
image90

Presidenten av Jämtland!!

Har egentligen inte så mycket att skriva men jag diggar Ewert Ljusberg, kikade på han på fredan med Dennis, syster och Leif...grymt bra!

image88
image89

Hej hopp gummi*****!!

Nårje...

Ja då var man hos syster, men bor hos mamma. Længtar efter Dennis, hoppas han kommer hit idag, hans kulle ta 16 bussen till funæsdalen så jag ska hæmta han dær om han nu kommer. kommer han inte så åker jag hem i morgon. Ja må hænda att jag ær løjlig men det skiter jag e man kær så e man, fast det kanske kallas att man ær førælskad nær man varit tillsammans så længe??!! Jaja...Har handlat lite grejjer hær till Liams kalas...coola grejjer så har jag fått låna en bok av syster dær det finns en massa tips hur man gør ett bra kalas. Egentligen en halloween bok men det passar ju som bra eftersom vi ska ha nått slags døskalle/sjørøvar tema...Blir nog bra det...litte lagom less på att det ær samma sak hela tiden, fika sen dær fiskedammen...næ nu blir det andra bullar. Svart karamellfærg vart får man tag på det?? Letat som en tok men man kanske måste på nått slags konditori før att få tag på de?!! Om någon vet nått så sæg det gærna!!
Ja det kanske ær svårt att læsa men det får ni stå ut med om ni ska ha mig som kompis, lær ju inte va sista gången jag sitter i Nårje å skriver min blogg.
Næ undra vad man ska gøra nu, syster sa visst att hon var på væg hem snart, mamma slutar vid halv fyra. marika ska va barnvakt medans jag hæmtar Dennis och sen oxå, ska ju kika på ewert ljusberg hær i Galåen i kvæll, men man kanske inte hinner se så mycket om man ska hæmta Dennis.

Næ nu ska jag gøra nått annat!
Hej hopp!!

Axel och Hanna...


 Åkte till Fagerdal förra veckan och träffade Hannas lilla guldklump, världens finaste! Han sov ju i och för sig för det mesta men så mysigt när han låg på bröstet och sov, ja saknade bebistiden med mina egna barn, men blev inge bebis sjuk, känner att jag har så jag klarar mig ett tag framöver. Sen har man ju en del kompisar som ska få bebis eller har fått så man får sniffa på dom. Kanske sen när barnen är större. Ja den som lever får se, det var otroligt skoj att träffa Hanna å lilla Axel. Dom kommer vara hemma en månad så det lär nog blir flera besök dit. Jag tog ju med mig kameran men den dog när jag skulle ta första kortet på Axel och Hanna så jag har stulit en bild från Hannas facebook tills nästa gång när jag åker dit.

Idag regnar det, känns skönt på ett sätt för jag längtar så mycket efter sommaren. Skönt å bara dra på sig ett linne å shorts å gå ut... Funderar på¨att ta mig en tur till Hanna i vår å se Dublin, naturligtvis helt själv, känns som jag behöver en minisemester för mig själv. Snart är det inskolning på min lilla kille, tiden går allt för snabbt, har svårt förstå att blir ett helt år min lilla Neo. Nä ska ta å åka in till stan å kika lite passa på medans Dennis är hemma, han börjar jobba i kväll. I morgon åker vi nog till mamma och min syster, så länge sen jag var där, så jag skäms nästan. Ska bo hos mamma iaf, vet inte vad jag orkar med nu när jag slutat med min medicin, man får en massa bieffekter när man slutar så tvärt som jag gjorde, varit yr hela veckan och mått illa som bara den. Men det skulle gå över efter två veckor, so one more week too goo!
Var ut i fredags med Anki å och Anna, hade skoj men det var jäkligt lite folk på krogen må jag säga. Henke kom å hämtade oss vid två, sen blev det en skagen macka på statoil och cola förstås. Kom hem Dennis sov som en stock. Sen på morgonen åkte Tommy och Dennis i väg till Åkersjön och körde skoter.

Nä ska man göra någe innan man ruttnar bort här hemma!
Ha en bra dag!

RSS 2.0