Dålig dag...

...idag. Känner mig så nere å ledsen, vet inte vad det är för fel, tappat lusten för allt i dag. Borde städa eftersom vi får besök på tisdag men orkar inte, kanske har mera ork i morgon. Vet inte vad som händer i kväll, är bjuden på fest men vet inte om jag vill eftersom jag inte känner nån där. Dennis har ju sin kväll planerad om jag inte ska i väg. Då blir det fotboll och en öl. Jag sitter väl här å ugglar som vanligt då! Ska lägga barnen i tid idag, blev rätt sent för dom båda i går innan vi kom hem från Järpen.
Meningen var att jag och barnen skulle åka å hämta Dennis bara, men så blev det en tur till Åre å käkade Max till middag sen åkte vi förbi hos Dennis pappa å fick lite kaffe å fika, klockan var över nio innan vi kom därifrån.

Mamma har åkt hem nu, det är när hon åker som man inser hur mycket man saknar henne när hon inte är här! Ja jag vet att jag är en mamma gris men nån måste ju va det oxå! Sen har jag oxå tagit på mig en flyttstädning åt Anna-Karin som tog sitt pick å pack å flyttade ner till Värmland till sin nygamla kärlek. Så på Onsdag ska jag städa där då. Inge skoj å städa men vad gör man inte för pengar! Har ringt runt till varennda hotell i hela stan, de lät väldigt intresserade allihopa, så ska skicka ut en massa CV:s och en del skulle ringa tillbaka å bestämma en dejt. Den som lät mest intresserad var dom på radisson mest för att jag varit där förut, ja för en ganska lång tid sen, men vet ju hur det går till där och vart dom har tvätteriet och sina vagnar! Hoppas man det jobbet då skulle jag trivas, älskar att jobba på hotell! Allt är så fint och på radisson får man ju äta frukost nere i restaurangen!! Efter alla gäster då! Men att man får fast där är nog rätt liten, det var tydligen många thailändskor som jobbade där och dom är ju flitiga som få. Men man kan ju alltid hoppas! Då blir jag glad!
Annars är det rätt tyst på jobbfronten, förstår inte vad det är för fel, ligger på som fan men ändå händer det inget. ringde Ronny på Byggelit, men han skulle ringa så fort det blev nått, jag stog näst på tur för jobb! Grett om man skulle få jobb på hemmaplan! Kan man ju cykla eller gå på jobbet! Så kanske man blir av med några kilon.
Liam har fått sin födelsedagspresent redan mest för att mamma å pappa har rätt dålig karaktär och för att det är roligt att se hur glad han blir! Han fick sin cykel i morse, gick omkring i sin cykelhjälm hela morgonen medans Denni monterade i hop den sen tjatade han hela tiden att han skulle ut å cykla, så nu äntligen är dom ute å cyklar. Neo sover som en stock han var nog trött, gnällig hela morgonen.

Fick låna en bok av Sören och Ewa i går som dom fått av sin granne, Svenska rättspsykratin eller hur det nu stavas, Rätt intressant bok, står mycket historia i den om hur man behandlade psykpatienter förr i tiden. och olika droger, olkia psykiska sjukdommar osv, rätt tjock och rätt mycket att läsa men mig gör det inget, jag har ju inget annat att syssla med. Visste ni att på 50-talet använde man amfetamin som bantingsmedel? Rätt sjukt! Och att det fanns en lag som sa att man inte fick gifta sig med en kvinna som har epelipsi, den lagen tog dom bort först på 60-talet, oxå rätt sjukt!! Jaja ska inte tråka ut er med min litteratur!

Funderar på att ta en dusch så man blir ren!! Idag är det inte så varmt som det var i går, men förhoppningsvis blir det en varm sommar! Så man kan va ute å bada å grejjer!

Nä ska sluta nu å skriva!
Ha en fin helg!

Utmanad av Alexandra!

Utmanad


Tre namn du går under:

1. Mamma
2. Hjärtat
3. Tessa


Tre saker som skrämmer dig:

1.  Att något ska hända mina barn
2.  Att något ska hända min Dennis
3.  Spindlar


Tre saker du har på dig
:
1.  Röda piratbyxor
2.  Navy t-shirt
3.  Klocka


Tre av dina favoritlåtar just nu:

1.  Brad Paisley
2.  Deep purple
3.  Iron Maiden


Tre sanningar om dig:

1.  Naglebitare
2.  Alldeles för trött
3.  cola och snusberoende


Tre av dina intressen:

1.  Min familj
2.  Pyssla
3.  Resa

Tre saker du verkligen vill ha:

1.  Ett jobb
2.  Ny bil
3.  Friska barn

Tre människor du utmanar:

1. Thotte
2. Veronica L
3. Lillasyster


Tokförkyld...

Meningen var ju att jag å Camilla skulle ut i går men hon skickade ett sms när hon var hema från jobbet och låg i feber, så jag drog på stan själv, rätt skönt! henke släppte av mig vid brunkullan för jag skulle kolla om Thotte var kvar men det var han inte. Så jag drog på The rock och satte mig och tog en öl i min ensamhet men på The rock kommer det alltid nån man känner! Och mycket riktigt , efter bara tio minuter stövlar mina hårdrockskompisar in, Fredrik, Lasse och Helen. Satt med dom ett bra tag, tills jag träffade en mc knutte som var sjukt lik Jimpa. Han sa det själv, att folk brukar blanda i hop dom. Åsså e dom ju med i samma mcgäng oxå. Snacka med han ett tag, senare kliver det mest udda gänget in, Daniel Ekljung, Drevas och Mattias Lundebo. Kul å se nå Hammerdalingar å!
Men idag så är jag tokförkyld, har knappt nån röst kvar, eftersom jag redan i går innan jag gick ut hade litte halsont. Så man får väl skylla sig själv att man inte var hemma å kurerade mig. Men kul hade jag så det var helt klart värt de!

Vet inte vad vi ska hitta på idag men vi är bjuden på mat hos Anki så vi ska väl in till stan.

hej hopp!


Utekväll med hosta....

I kväll ska jag och Camilla ut och ta en öl, jag har en släng av halsont men skit i de. Liam är förkyld IGEN! Han var hemma från dagis idag ja och Neo oxå. Meningen är ju att dom inte ska gå idag men eftersom vi håller på med inskolningen så blir det ju även fredagar och måndagar. Måste köpa en till sele tror jag att ha på dagis i vagnen när Neo ska sova, litar inte riktigt på han. I morgon kväll kommer mamma hem från Norge igen blir hemma ända tills Torsdag, skönt!

På Tisdag blir det en tur till Hammerdal, till minneslunden. Två år har gått och fortfarande är det svårt att förstå att hon är borta, våran älskade Kicki! Jag hoppas verkligen Dennis har tid på tisdag å följa med annars får vi ta det i helgen, funderar på en tur till Hammerdal på lördag oxå, för att hälsa på Sonja. Lär väl inte bli så länge där, hon orkar mindre och mindre speciellt när vi har barnen med oss som inte är lugn en sekund ens.

Tänkte åka buss in till stan, ja om jag inte får skjuts av Dennis då förstås, middag har jag ingen aning om vad vi ska äta. Liam tjatar om gyllene måsen men vet inte om jag är riktigt sugen på de. Det är ju rätt gott men det är uttjatat, längtar bara tills Max öppnar så man får äta sig less där i stället!

Nästa helg blir det inflyttningsfest i stan hos LO och Sara. Ska bli skoj, hoppas Camilla vill följa med! Känner inte så många tror jag, ja det beror ju på vem dom bjudit in, känner ju ganska många i LOs krets men dock inte så många i Saras. Jaja ordnar sig, lite sprit på det så ordnar sig allt!

Nu ska vi vänta på Dennis, Liam pratar inte om nått annat, tror han gillar sin pappa rätt mycket! När jag säger att jag älskar han så säger han att han älskar pappa. Svårt att förklara för en treåring att man kan älska flera! Jaja, det kommer väl med tiden de då.

Trevlig helg på er!
Hej hopp!
image93

En tanke till Engla och hennes familj!

Klockan 21.00 ska jag tända ett för Engla och hennes familj! Jag förstår inte hur man kan göra så mot ett barn!
image92

Nu lite glada nyheter! Första dagen för Neo på dagis idag, han tyckte det var skoj, ska dit i morgon igen, fast va där en längre stund. En annan nyhet är att Dennis har fått fast anställning, känns skönt å veta att man har framtiden säkrad. En annan går det kasst för på jobbfronten, ska på en intervju i morgon, sen tänkte jag åka in till stan å höra där, men det blir nog senare i veckan.
Försöker börja med att lägga barnen samtidigt men det funkar inge vidare, Liam har fått nån slags ångest att behöva sova i sin säng, han låter verkligen desperat att slippa när man ska lägga han!
Men det är väl en period det oxå, hoppas jag.  Ska bli kul och se hur Liam blir mot Neo när dom är på dagis, för vi vet ju hur han är mot han här hemma!
Nä nu ska det glos på tv en sväng!

Vila i frid Engla!

Söndag...

Värsta dagen på hela veckan...För då är det måndag igen det innebär ju att Dennis ska jobba å jag blir ensam igen. På måndag är det inskolning på Neo, ska bli spännande. Måndag ska vi vara där en timme, viktigt, måste ta med mig Liam ocxå, kan bli svårt att få med sig Liam därifrån efter en timme. Tisdag blir bättre för då ska vi vara där klockan nio å sen gå hem halv elva men då kan vi lämna Liam där, ska på arbetsintervju klockan elva, får väl ta med mig Neo. Går nog bra det, kan ju bli klurigt om man får jobb där eftersom det är mycket kvällar, och det jobbar ju redan Dennis, jaja, det löser sig väl, har ju sökt andra jobb oxå, man kan ju inte sitta å vänta på att byggelit ska höra av sig. Såg att byggmax sökte folk så ska höra av mig dit.
Annars hade det varit en lugn helg...Skönt, länge sen man hade en sån helg. Har ju varit nått varenda helg sen vi flyttade hit. Usch vad jag längtar efter mamma, hon kommer hem på lördag till helgen men blir bara till tisdag, känns som en evighet innan hon flyttar hem, ja och det blir ju tidigast jul.  Huga...Pappa skulle försöka komma upp helgen efter Liams födelsedag, För helgen innan så är ju jag i Norge hos bror å hans familj. Ska verkligen bli skoj att få åka i väg å träffa dom.

Nä ska man göra nått annat nu kanske än att sitta här å dö surfa!
 

Kalas å Kalas...

Ja då var det avklarat, Neos kalas. Lördag var det fullt med folk här hela dan, jag var helt slut! Vid tolv kom Conny med sina barn, strax därpå kom Lena, Pär, Moa, Max, Anki, Kalle, Sandra och Joline. Massa paket! Tårtan gick nästan åt, tror den blev populär eftersom nästan alla tog två bitar. Efter nån timme åkte Anki, Kalle och Joline hem, Sandra stannade kvar med oss. Vid middagstid kom Suzi och Stefan. Lena stannade kvar tills på kvällen med oss. Vi bestämde oss för att se film jag och Sandra efter att Lena gått. Sandra somnade i soffan efter halva filmen, kan ju bero på att jag inte såg så mycket av filmen utan snackade med Henke som kom förbi och tiggade lite tårta, satt och snackade till halv ett på natten. Sen var jag tvungen att gå och sova annars hade jag nog somnat mitt i samtalet. Söndag kom Neo och Liams farfar och Ewa förbi, även gamfarfar och gamfarmor kikade förbi. Tårta och kakor gick åt denna dagen oxå. Jag och Anki fick äran att ta dom sista bitarna av tårtan. Sen kom Camilla förbi med present åt Neo. Strax därpå ramlade min syster in som kört från Ludvika och hit.

Dennis har jobbat som en tok, trodde inte han skulle komma hem i går kväll men det gjorde han åsså fick han en god natts sömn. Åkte i väg vid halv fem i morse till Norge, han nämde nått om att han skulle komma hem i natt redan, hans kulle lasta i trondheim så han hade inte så långet hem tyckte han så då kunde han lika gärna komma hem. Vad vi ska hitta på idag det vet jag inte, Dennis har åkt på jobbet med bilbarnstolarna så vi tar oss inte alls långt. Jaja, ska in till stan i morgon, Becca ska till Specseavers och jag till tandläkaren. Jaja....Blir väl en hemma dag...

Kram

Neo 1 år!!

Idag blir min lilla Neo ett helt år! Helt otroligt vad tiden flyger iväg! I morgon ska det firas, Ska in till stan å handla grejjer till smörgåstårta, funderar på att köpa en färdig gräddtårta, för den som inte gillar smörgåstårta! Men hur kan man inte gilla de!!?? På söndag kommer syster upp oxå! Lär väl bli en del folk i morgon! Ska även försöka få tag på en slag borr så jag får upp några gardiner i både köket och vardagsrummet! Städa må vi göra idag oxå, det är ju mindre skoj det då!

Har varit på jobbintervju idag, gick bra det! Skulle höra av sig så fort det blev nått! Och jag skulle ringa å tjata oxå sa han...hehe. Han han tyckte det var skoj att en tjej sökte det var tydligen inte så vanligt. Dom få tjejer som jobbat där hade inte varit långvarig eftersom det är ett "gubbsyndrom" där, som han kallade det Ronny. Hehe, jag sa att det struntar jag i, jag är inte där för att höra på skitsnack utan för att jobba! Sen har man ju varit ute på praktikplatser där det är samma sak, bara att ignorera eller ge käft tillbaka!! Hehe...

Nä ska man ta ett ryck här!! 

Grattis min Neo!!
Puss å kram!!
image91 

RSS 2.0