Sjuklingar!

Ja vi har legat sjuk hela veckan! Dennis har klarat sig för han har ju inte varit hemma men både jag, Liam och Neo har haft feber å är snoriga å hostiga. tokjobbigt, känns som det aldrig ska gå över. Det har inte hänt så mycket annat, ja förutom att vi kanske ska flytta till en större lägenhet och jag hoppas verkligen vi får den för vi behöver verkligen större. Liam får eget rum å vi får ett rum där vi kan ha datorn. Ska ringa å tjata på dom i morgon hade jag tänkt!
Usch vad jag längtar tillbaka till USA! va så skoj å vara där, känner verkligen att vi måste ge NY en andra chans, finns så mycket å se där! A och K kommer till Sverige snart, ska bli skoj å träffa dom igen! Hoppas verkligen att de bor kvar nästa år då ska vi åka å plåga dom igen! =D

Liam har varit på dagis idag å tagit kort, han va väldigt tjurig när vi skulle ta de enskilda korten, de funkade inte med att jag var med så förknarna fick ta det där! Hoppas han inte ser allt för butter ut på kortet. I morgon åker jag och mamma till värmland å hämtar hennes sista grejjer från flytten. Det är ju snart jul så då kan det ju va bra å ha litte julgrejjer!

Ja vad mer ska man skriva, har som sagt inte hänt så mycket, jo Frasse har sagt upp sig så nu kör Dennis på heltid själv så vi träffas bara på helgerna, lite tråkigt men så e de.

Nä nu ska ja ta å glo på tv en stund!

Hej hopp!

Home to Sweden again...That sucks...

Ja då var man hemma igen då! Allt var som vanlligt! Förutom att mamma har städat hela lägenheten å tvättat allt hon sett å klätt om kökssoffan. Saknar USA redan, trivdes himla bra där! Även om det var som att leva på 80 talet men det är väl på väg dom oxå mot framtiden. Det var en häftig upplevelse hela resan, men man insåg snabbt att man har det allt för bra här i Sverige vi är till å med lite bortskämda.
Bara en sån grej som att vara mamma ledig, det existerar som inte. Vill man vara det måste man nästan säga upp sig från jobbet. Å det är ju inte alla som har råd med sen sån grejj heller då! Är man rik kan man sätta in barnen på daycare eller hyra in en nanny, men oftast så blir det mor och farföräldrar som får ta hand om barnen. Jag tycker det är viktigt att knyta kontakt med sitt barn när det är nyfött å lära känna varanndra! Men så tänker de inte i staterna.
Dom flesta är trevliga å hälsar på en å gullar med barnen, vilket är roligt för så öppen är de inte här iaf! Här håller man sig på sin egen kant. I trafiken kör de som galningar, ingen koll på nått, tur att det kryllar av poliser där. De har så mycket poliser där så att de stället ut en polisbil vid vägarbeten, för att trafiken ska sakta ner å det funkar, tro mig! Maten i USA är rätt enformig och det kanske därför det finns en del feta amerikaner, allt som det står att det är Low Fat på är en drös med soker i stället. Det är ju inte direkt fettet man blir tjock av. Jaja...det är roliga de där jänkarna. Vi handlade en del där borta, så mycket att vi var tvingen att låna en väska av Alexandra och köpa två till. Herregud tänkte jag när vi hade packat klart, vad vi handlat! Inte riktigt klokt vad pengarna flygit i väg, hade tre väskor när vi kom å sex när åkte hem! Men de flesta har fått sina presenter. Det är skoj å ge bort sånna!

Annars finns det ju hur mycket som helst att berätta om USA, så den som vill veta mera får väl ringa eller komma förbi på en kopp kaffe, ska framkalla lite kort å sånt, dom på Liams dagis ville gärna att Liam skulle ta med sig kort å visa runt på dagis! Sen ska jag va seriös å göra ett fotoalbum om våran resa. Det ska ju bli skoj dock =D

Ska sällskapa med gubben nu! Lägger upp lite bilder som ni kan kika på! Ska även försäka lägga in bilder på bilddagboken om jag kommer i håg de förstås!

KRAM!!!!
    

RSS 2.0