Semester!!

En hel vecka!! Borde stå i å packa å dona å greja men så länge ungarna är vaken får jag inget gjort! I morgon åker vi till Oslo, till pappa! Det blir ju bara jag och ungarna eftersom Dennis inte vill ta ut semester. Så det får väl gå som det går!
Jag har egentligen inte planerat nått skoj, utan vi tar dagarna som dom kommer! Jag har kollat upp olika saker som jag kan hitt på med ungarna själva som inte tar allt för mycket tid. Dennis kommer till helgen! Då ska vi hälsa på farfar å gå på Tusenfryd!! Det blir nog skoj för ungarna! Hoppas bara inte pappa tycker det är allt för jobbigt att vi stannar hela veckan men nån kväll åker vi nog till Jessheim till mammas kusin å hälsar på. Min tremännig har ju barn som mina barn kan leka med!
Längtar som en tok tills vi ska till Bulgarien! Bara jag å min Dedde!! Ska bli skoj det! Undra vad han tycker om solresan. Han gillar ju sol men han är ju ingen sån där person som kan ligga å steka sig i flera timmar det är han nog för rastlös för! Åsså lär han ju se ut som en bränd kräfta!! Hehe...nä då! Det blir solfaktor 30 på Hjalmarsson!!

Nä nu ska jag packa sen ska vi åka i morgon!!

Hej hopp!

RSS 2.0