....

Fortfarande inget internet hemma...tok lei! Telefonen är inkopplad iaf! Var på Ikea med Camilla i går, himlarns trevligt...shoppade loss som tokar! Hittade en massa fynd! Köpte en grejj som jag kanske inte borde ha köpt men shit the same! Vi har kul i af! på kvällen blev det utgång, rätt skoj...Men rätt bakis i dag, men man kanske får skylla sig själv, när man slutar å dricka halv 6 på morgonen. Satt där i min ensamhet å drack å spelade tv spel..hehe...
Nu är vi hos Dennis pappa, passar på att låna internet då. Liam har varit här i natt och Neo hos mamma. Ångrade att jag gick ut, hade nog varit trevligare att stanna kvar i Lit med Camilla å Jonte. Ska fan sluta gå ut för det e så jävla dyrt å sen blir man så himla full!! Nä, ska nog sluta med de! Gynnar mig så lite.
Dennis jobbar normala tider denna vecka så vi ska väl få litte gjort hemma!! Så lei på att bo i detta stök!
Nä ska åka hem nu å säga hej då till mamma, hon åker i morgon tillbaka till norge.

Hej hopp!!

Snart snart...

Får vi internet, så lei på detta å inte kunna smurfa som folk, man inser nog inte hur beroende man är förrän man inte har nått!!
Telefonen kommer i veckan å på fredag ska jag ringa å beställa ett internet!!
Tjo hopp!

Allt tar sånt tid....

Ja idag blev vårat sovrum klart, det blev hur fint som helst...I morgon ska vardagsrummet göras, ännu skönare!!! Dennis jobbar åt posten denna vecka oxå, ett jävla skit schema e vad det är! Fan vad lei jag är på att sitta själv varenda kväll...Längtar som en tok efter mamma, hon skulle komma i slutet av Januari, så jag hoppas vi fått nån ordning tills dess...Just nu är det bara kaos här, kommer bli galen om inte det blir klart som man får packa upp å leva som folk i stället för i kartonger.
I freddags var vi på häggenås dansen, det var grymt bra, träffade många man känner...som man inte sett på länge. Dansade så jag hade träningsvärk dan efter, usch vad jag hatar mig när jag är full man säger så mycke konstiga saker, men men....Lördagen blev toklugn och en tidig kväll, blev inte så bakis men det kändes att man hade druckit nått med alkohol i...Söndagen röjde vi ur sovrummet eftersom det skulle tapetseras på måndag morgon...Nu har vi flyttat allt in till sovrummet, ska plocka lite mera innan jag går å sover. Städat som en tok i dag i gamla lägenheten, skulle vara besiktning idag kl 11 men gubben kom aldrig så vi drog därifrån...Jag blir så lei på folk som inte kan passa tider. Fick den finaste födelsedagspresenten man kan få av Thottes mamma, entavla som hon målat åt mig! Hur fin som helst!!!! Den ska pryda väggen ovanför våran säng, blir som en färg klick i det lite halv mörka sovrummet men tycker det ska va lite mörkt där så man sover bättre...Syster fyllde 20 i går, nu har hon nått bolags ålder hon med, usch det känns hemskt, det innebär ju att jag bara blir äldre!!! hmm...Kanske inte så mycket att göra åt. Längtar redan efter Dennis, bara 4och en halv timme sen han åkte å så tomt. Barnen sover som stockar Liam har varit på dagis i dag och ska dit i morgon oxå, så jag funderar på att ta med mig Neo å åka till stan å strosa runt lite för mig själv å kika på saker å ting...En sak är konstaterat iaf, vi måste skaffa vårat eget internet, segt å sno av andra när det är kass mottagning....

Lägger upp en bild på den otroligt fina tavlan jag fick!!!

image86
Det är bubbelplast på den så den inte ska skadas, därför det skiner en aning, men så jäkla fin!!
Tack Arie!!

Nu ska jag ta det sista i vardagsrummet sen ska jag sova!!

God natt!!

Kass födelsedag...igen

Ju äldre man blir ju mer bortglömd blir man! Inte ens min egen pappa kom i håg att ringa mig! Det känns nästan värst, alla mina vänner kommer i håg mig men inte min egen pappa, ska skicka ett meddelande i dag å höra om han blivit glömsk på äldre dagar. Tänkte åka med Lena till stan idag, ska ju i väg på häggenås dansen i kväll med tjejerna och en del killar....Tiggde in mig hos Lenas mamma på mat, känner mig lite fräck men vill ju va med från början jue, känns ju skumt å komma dit å dricka senare...Måste på bolaget oxå...Undra vad man ska köpa där då??!! Kanske dunk med vin det blir man ju mest berusad på....haha...Nä får se vad det blir för nått...Målaren är här, Liams rum är klart, nu håller han på med köket...Längtar tills detta är klart, har fått en byggfläkt i köket som ska stå där nån vecka så nått nytt golv blir det inte än på ett tag....Men det ska bli så tok skönt när allt är klart så man får packa upp å göra fint här hemma...Längtar mest tills sovrummet är klart så jag får hänga upp mina fina tavla som Arie, Thottes mamma gjort åt mig!!! Ska ta ett kort på den så ni får se vilket mästerverk det är!!!
Fick ju middag på Athena i går iaf men jag fick ju betala själv eftersom Dennis är en fattiglapp...Jaja...vad gör man inte en enda present fick jag heller...Båring!!! Nä ska ta ett snack med Dennis å höra om jag kan åka in till stan en sväng å gå på bolaget å köpa mat tills ikväll...

Puss puss på er!

Vattenläcka...

Dom skulle byta matta i dag i kök och hall när dom upptäckte en vattenläcka!! Som VI ska få BETALA för!! Vi har bott här en vecka å det tar ju knappast så länge att bli en vattenskada, vi pratar månader kanske till å med året, ska ringa hyresgästföreningen i morgon och se om vi har rätten på våran sida eller inte. Ska även prata med vaktmästaren om detta...!!
Jag är trött som en idiot, knappt sovit i natt, bara drömt en massa mardrömmar och var tvungen att kliva upp tidigt eftersom Liam skulle på inskolning på dagis. Det blir det hela veckan, känner mig orkeslös, gillade inte riktigt stile på dagiset, knappt några leksaker att leka med heller. Men fröknarna verkar gulliga.
image85
En bild på golvet och under diskbänken där vattenskadan hittades....

Bajs....

Nya lägenheten!

Tänkte bara lägga in lite bilder på vårat stökiga hem än så länge, kan inte packa upp nått eftersom dom ska tapetsera om varenda rum här, ja förutom datarummet då. I morgon börjar dom med hall och kök, byta matta sen onsdag kommer som att börja måla tak och tapetsera om där. ska bli skönt att man kan börja göra i ordning där, ringde från Norge idag om jobb men jag är fortfarande osäker, allt känns så bökigt med barnen osv, Liam ska ju börja på dagis i morgon...Får se hur det blir man kanske kan jobba på ica eller statoil lite xtra här å där...Blä jag kan inte bestämma mig....Tänk om nån kunde göra det åt mig...!!

Jaja lägger väl in lite bilder nu då!!

Hall sett från ytterdörren

Köket sett från hallen

Köket

Stora badrummet

Vårat sovrum


Vardagsrummet

Lilla hallen och dörren till lilla toan

Data/gästrum

Lilla toan

Liams rum fyllt med leksaker

lilla hallen igen sett från data/gästrummet

Ska sätta in fler kort när det hela är klart!!!

puss och kram

2008...

Ja vad ska hända detta år då? Sessan åker till Norge å jobbar ett tag tror jag...Får se om det finns nå jobb kvar åt mig när jag kommer...Mamma är där nu och jobbar som en tok. Idag var det Liams sista dag på dagiset i torvalla, på tisdag börjar han här i Lit på rotegården. Ska bli spännande å se hur dom har det där!
Nyår tillbringade vi med Camilla och Jonte, god mat och mycket dricka, men jag tog det lugnt eftersom jag hade varit ut på lördan och fick inget gjort åp söndagen av det vi skulle göra. Måste fixa lägenheten innan jag åker, plocka ur dom sista grejjerna och städa. Ska bli skönt att få jobba men man har ju blivit lat när man varit hemma så länge, sova länge på morgonen osv. Dennis ska ha barnen när jag är borta, bara nån vecka så jag hinner känna efter om det är nått man kan jobba med ett tag framöver....
Ja får se vad som händer och fötter....
Dennis jobbar åt posten igen, torsdag, fredag, skönt med lite x-tra pengar. Ja det är ju inte så mycket mer som hänt...

Får återkomma med mera sen....

  

RSS 2.0