Tromsø...

Ja då var man i norra Norge. Hær ær det snøovæder! Nær jag kom till Trondheim idag var det kanon væder och 20 grader varmt. Sen satte vi oss på planet, som egentligen skulle mellan landa i Bodø men det var så styggt væder så vi drog direkt till Tromsø. Dær kom mammas klasskamrat och hæmtade oss så nu ær vi dær! Værldens finaste hus med værldens utsikt øver alla fjæll hær i Tromsø!!
Senare vankas det tacos till middag! Nær man ær på besøk hær i Norge går man aldrig nånstans utan att bli gødd med en massa god saker och mat!!!

I morgon ska vi till en tant som heter Jenny som førløste mamma riktiga mamma nær min mamma skulle komma till værlden, oj vad krångligt det dær blev...jaja ni fattar!!! Sen ska vi ner på stan å kika lite...Och sen slutar Frank (bror) så då blir det å åka till han øver helgen!

Mamma provar klæder som Kirsti inte vill ha længre, massa fina klæder och en del klæder som ens prislappen ær avtagen på! Jaja så kan det bli i bland...Nu ska jag fortsætta sællskapa med mammsen å hennes kompis!!

God helg på dokker!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0